• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Turgutreis'te dev projeler

Turgutreis'te dev projeler
Turgutreis Belediyesi tarafından başlatılan Kent Gelişim Projesi kapsamındaki projelerin ilk ayağı olan Kademe Servisi Yenileme Çalışmasın’a start verildi

Derya Duysak-Türkiye Turizm


BODRUM-Turgutreis Belediyesi tarafından başlatılan Kent Gelişim Projesi kapsamındaki projelerin ilk ayağı olan Kademe Servisi Yenileme Çalışmasın’a start verildi.
Turgutreis’in çehresini değiştirecek, hayat verecek dev projeler Kademe Servisi’nin yeni yerine taşınmasıyla başladı. Yenileme çalışmalarının yaklaşık 3 ay süreceği ve modern bir yapı olacağı belirtildi.

Turgutreis Belediyesi Kadıkalesi mevkideki yerinde yıllardır hizmet veren Kademe Servisi    “Kent Gelişim Projesi“ kapsamında Akçaalan’da yapımına başlanan yeni yerine taşınıyor. Turgutreis Belediyesi tarafından sürdürülen Yeni Kademe Servisi Projesi yapımının 2008 Şubat ayına kadar bitirilmesi hedefleniyor. Araç filosunun her geçen gün arttığı Turgutreis Belediyesi’nde yeni yapılacak olan Kademe Servisinde 50 araçlık otopark, tamirhaneler, modern ofisler, oto yıkama, bakım servis yerleri olacak. Kademe servisinin ardından alışveriş merkezlerini de kapsayan Belediye Binası Yapımı ve modern turistik otogar yapımıyla dev projeler sona erecek. 

 



Turgutreis için modern bir proje

Çalışmaların aralıksız devam ettiğini 3 ay içerisinde bitirmeyi hedeflediklerini belirten Turgutreis Belediye Başkanı Ali Server Yazgan “ Kent Gelişim Projesi’nin ilk ayağında projede yer alan Kademe Servisimizi yeniliyoruz. Araç filomuza her yıl yenileri ekleniyor. Yeni kademe servisimiz modern cihazlarla ve araçlarla 24 saat Turgutreis halkı için hizmet götürecek, proje son derce modern bir şekilde hazırlandı. Proje ileriki aylarda Belediye Binası ve Otogar yapımı projeleri ile devam edecek. Bu dev yatırımlar Turgutreis’in önünü sonuna kadar açacak, dünya beldesi olma yolunda önemli adımlar atacağız, 2010 yılında her yönüyle çok farklı bir Turgutreis olacak ” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.