• BIST 9061.94
  • Altın 2300.267
  • Dolar 32.3186
  • Euro 35.0764
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Tuğba Özay: Çiftliği yanmamış diyen hasedinden çatlayanlar var!

Tuğba Özay: Çiftliği yanmamış diyen hasedinden çatlayanlar var!
Tuğba Özay, Manavgat'ta 10 gün süren yangın da bazı kişilerin, '' bak çiftliği yanmamış! felç geçirdim diyor ama; bir gün sonra İstanbul'da kuyumcu açılışına katılıyor'' diyerek kendisini hedefe konyanları kınayarak '' benim uğraşmayın'' dedi. 

Abdurrahman  Büyükkeskin
Manavgat/antalya -
Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Bucakşeyhler Mahallesinde '' Poyraz'' ismini verdiği çiftliği bulunan ünlü manken ve oyuncu Tuğba Özay, Manavgat'ta 10 gün süren yangın da bazı kişilerin, '' bak çiftliği yanmamış! felç geçirdim diyor ama; bir gün sonra İstanbul'da kuyumcu açılışına katılıyor'' diyerek kendisini hedefe konyanları kınayarak '' benim uğraşmayın'' dedi. 

tugba-ozay--010.jpg
tugba-ozay--014.jpgManavgat'ta ilk yangın haberini duyduğunda yangının çiftliğine doğru yaklaştığında çiftlikte çalışan görevlilere '' Sizden tek isteğim çocuklarım gibi çok sevdiğim  'Hera'' ve ''Herkül'' isimli köpeklerini kurtarın. Sizde çiftlikten uzaklaşın. Çiftlik yanarsa yansın''  sözünü söylediğini belirten Tuğba Özay, ''İçinde Seleukeia antik kentinde bulunduğu Bucakşeyhler köyünde bulunan çiftliğimiz geçmiş yıllar da da yangın geçirmişti. Yangın haberini duyunca yangında çiftlikte çalışanlar ile canlarım yanacak diye çok korktum ve vücudum kasıldı. Bu kasılmaya bağlı felçli gibi oldum. Hastanede kendime geldikten sonra '' daha önce aylar öncesinden sözleşmem olan kuyumcu açılışına katıldım. Açılışa sözleşmem olduğu için katıldım. Manavgat'ın yanmış, çiftliğimin ne önemi var.'' dedi. 

tugba-ozay--011.jpg

tugba-ozay--012.jpg

tugba-ozay--013.jpgManavgat'ta yangın Bucakşeyhler köyünde çiftliğe yaklaşmadan söndürüldükten sonra bazı gazeteler,' Tuğba Özay'ın çiftliği yanmamış! felç oldum diye kamuoyunu yanıltarak duygu sömürüsü gibi haberler yapılmasına çok üzüldüğünün altını çizen Tuğba Özay, şunları kaydetti:'' Çiftlik yanmış hiç umurumda değil. Beni üzen çiftlikteki iki köpeğim yanacak diye çok korktum. Geçmiş yıllardaki yangınlardan birinde çok sevdiğim kedim yanmıştı. ''Hera'' ve '''Herkül'' ile çiftlikte bulunanlar yanacaklar diye çok korktum. Benim feryadım Manavgat'ta çok büyük bir yangın olduğunu söylemek ve yangının kontrol altına alınması için  acil hava desteği için ''yanıyoruz, acil yangın uçağı gönderilsin diye seslendim. Doğada bir karıncanın bir kuşun, bir kaplumbağanın toprağı işleyen solucanın yanarak can vermesi benim içimi sızlatır. Ben buradan sesleniyorum, benimle uğraşmayın. Birileri utanmasa Tuğba Özay'ın  çiftliği neden yanmadı diye saçlarını başlarını yolacak!''

Bu haber toplam 2761 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.