• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Skal Türkiye'nin başarısı-1

Skal Türkiye'nin başarısı-1
Skal İnternational Başkanlığını kazanan Skal Türkiye üyeleri Antalya Aska Lara Resort and Spa Hotel’de buluşarak büyük başarıyı kutluyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKIYE TURIZM
ANTALYA-
Mexico City’de Salih Çene’yi seçtirerek Skal İnternational Dünya Başkanlığı’nı 5 yıl içinde 2’inci kez Türkiye’ye getirerek, Türkiye’yi dünyanın zirvesine çıkartan Skal Türkiye üyeleri Antalya Aska Lara Resort and Spa Hotel’de buluşarak büyük başarıyı kutluyor.
Skal Türkiye, üyeleri Antalya Aska Lara Resort and Spa Hotel’de düzenlenen buluşmada otelin mutfak ekibinin hazırladığı enfes akşam yemeğini yediler. Daha sonra Panorama Bar'da orkestranın çaldığı nostaljik müziklerle coştular. Pistten inmeyen Skal üyeleri dansettiler, halay çektiler ve geç saatlere kadar eğlendiler.

aska-lara2a.jpg

skal-antalya-15.jpg

DENİZ ANAPA DÜNYA SKAL’UNUN PROJE SORUMLUSU VE KASASI OLDİU

Bu arada Dünya Skal Yönetimine girerek aynı zamanda projelerden sorumlu mali sekreter olarak “Dünya Skal’unun kasası” olan Türkiye Skal Federasyonu Başkanı Deniz Anapa’da önemli bir bşarı elde etti. Bundan sonra Türkiye’nin yarattığı projeler olan “Young Skal” sistemi ile “Skalite” ödül töreni Dünya Skal’u tarafından uygulamaya konulacak. Bu arada bir çok sosyal sorumluluk projesi Skal Internitonal bünyesi altında hayata geçirilecek.

aska-lara8.jpg
 
skal-antalya-13.jpg

SKAL TÜRKIYE’DEN “ÇEVRE VE TURIZM” PANELI

Dünya turizminin dev örgütünün en güçlü kuruluşlarını bünyesinde toplayan Skal Türkiye, Antalya’da  düzenlediği “Çevre ve Turizm” konulu panel ile Türkiye’nin turizmdeki geleceğine de aktif olarak katılacağını ortaya koydu.. Aska Lara Resort and Spa Hotel’in sahibi Ramazan Aslan’ın ev sahipliğinde 20-23 Kasım tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte Turizm Eski Bakanı ve TURAD Başkanı Bahattin Yücel’in yönetiminde  Skal Türkiye’nin Turizm Atölyesi tarafından planlanan “Çevre ve Turizm” konulu panel düzenleniyor. Bahattin Yücel,’in oturum başkanlığını yürüteceği toplantıda Skal International Dünya Başkanı Salih Çene, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeler Genel Müdürü Adnan Aslan, Antalya EXPO 2016 Genel Sekreteri Selami Güney konuşmacı olarak katılacaklar.

skal-antalya-12.jpg

skal-antalya-9.jpg

YARIŞMALAR YAPILDI

Skal Türkiye üyeleri arasında tanışma ve kaynaşmayı hedefleyen buluşma nedeniyle 4 gün boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi. Skal üyeleri için ayrıca serbest zamanlarda Bowling ve Tavla Turnuvaları, eşler için de oryantal dans kursları yapılıyor. 
İlk gün yapılan bowling turnuvası, oryantal dans kursu, tavla turnuvası  sonrası hızını alamayan Skal üyeleri Panorama Bar’da orkastranin çaldığı nostaljik şarkılarla geç saatlere kadar dansettiler ve halay çektiler.
İkinci gün yapılacak  “Çevre ve Turizm” toplantısı sonrası etkinliklere zumba ve dart yarışmaları ekleçek. Akşam ise meyhane gecesinde tavern müziği eşliğinde eğlenilecek. Programın son günü sabahtan toplantı yapıldıktan sonra Deep Outlet AVM gezisi, şehir turu yapılacak. Program kokteyl ile başlayan gala gecesiyle son bulacak.

skal-antalya-2.jpg

skal-antalya-3.jpg

skal-antalya-1.jpg

skal-antalya-7.jpg

skal-antalya-11.jpg

skal-antalya-13.20141121003854.jpg
 

aska-lara1a.jpg

ASKA LARA RESORT AND SPA

Aska zincirinin son halkası Antalya Lara'da her zevke hitap eden bir otel olarak hayata geçirildi. 545 oda kapasiteli tesis konum itibariyle yol üzerinde ve deniz tarafına geçmek için yolu geçmek gerekiyor. Deniz tarafında bir temalı parkı bulunuyor. Tesis 2 konseptten oluşuyor. Deniz ve eğlence arayanlar deniz tarafındaki tema parka sakinlik isteyenler müziğin bile yapılmadığı ana binadaki havuzda vakit geçiriyor. Elegant Luxury konsepti .ulunan otelde lüks  misafirin gözüne batmıyor, rahatlığa önem veriliyor. Rahatlıkla beraber konforda yer alıyor.

aska-lara3a.jpg

Konuklar için gastronomi festivali düzenleyen otel, 4 tane Michelin yıldızlı şef ağırladı. Michelin yıldızlı şefler değişik tarihlerde menülerini konuklarımızla paylaştı. Otelde 4 a la carte restoran hizmeti veriyor. İtalyan, Uzak Doğu, Türk ve balık resoranları  bulunuyor. İhtiyaç duyulduğunda 5'inci a la carte için de alt yapı hazırlandı.

aska-lara7.jpg

Aile ve çocuklu misafirler için Batı Akdeniz’in en özel bir temalı parkı bulunuyor. 1-3, 3-7, 7-11, 11-18 yaş gruplarına dönük çocuk kulüpleri yaşlara göre kategorize edildi.  11-18 yaş grubundaki gençlere kovboy kasabası yaratıldı. Çocuklar parka girdiği andan itibaren zamanın nasıl geçtiğini fark edemiyorlar. Sadece çocuk kulübü ve kovboy kasabası ile kalmadık. Geniş bir aqua parkımız var. Bitki labirenti, macera parkı, su dünyasının eğlencelerinin sunulduğu başka bir park daha yer alıyor.

aska-lara1-.jpg

Her şey dahil şeklinde hizmet veren otelin sahilinde lunapark bulunuyor. Tesis bünyesinde bir halı sahası ve  çok amaçlı bir saha daha var. Sahil bölümünde spa merkezi ve a la carte şeklinde mönü hizmeti sunulan bölümler bulunuyor. Türk ve İtalyan mutfaklarını sunulduğu Snack restoranlarda  butik  hizmet veriliyn.

aska-lara5.jpg

Otelde farklı toplantı salonlarıda yer alıyor. Herkese hizmet edebilecek bir otel yapısına sahip olan 545 odalı otelde geniş mekanlarda 6 bin oturma grubu yer alıyor.

aska-lara2.jpg
 

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.