Aydın'da turizm projeleri yürüyor

Aydın Valisi Mustafa Malay, ilde turizm sezonunu 12 aya çıkartmak için bir çok büyük projenin hızla devam ettiğini bildirdi.

AYDIN-Aydın Valisi Mustafa Malay, ilde turizm sezonunu 12 aya çıkartmak için bir çok büyük projenin hızla devam ettiğini bildirdi.

- Kentin Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Vali Mustafa Malay, ilde turizm sezonunu 12 aya çıkartmak için bir çok büyük projenin hızla devam ettiğini kaydetti.

 

Vali Malay sözlerine şöyle devam etti:

 

"Kuşadası ilçemizde yapılan KOMER tamamlandığında, Türkiye'nin en büyük kongre merkezi olacak. Diğer taraftan Didim ilçemizde yapımı hızla devam eden yat limanı yine alanında Türkiye'nin en büyük kapasitesine sahip. Sadece bu iki projenin tamamlanmasıyla Aydın'da turizm faaliyetleri 12 ay yapılabilecek. Ülke ekonomisine döviz kazandıracak olan bu yatırımlar, ilimizdeki işsizlik sorununu da büyük ölçüde çözecektir."

 

Manşetler

Marmaris’e gelen İspanyol turist tacize ve fiyatlara isyan etti
İstanbul'un sokak kedisi Tombili dünyaca ünlü oldu
Uçakta telefonunuzu neden uçuş moduna almalısınız?
Havaalanlarındaki lounge hizmetleri
Havalimanına kaç saat önce gidilmeli?
Uçağa neden sol taraftan biniyoruz?
Bayram tatili ne zaman bitiyor 2025, mesai ne zaman başlıyor?
Havayolları Boeing 777X ile başarılı olacak mı?
Hırsızlık dediğin öyle değil böyle olur
Vapurda İstanbul manzaralı ofis keyfi başladı