• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Selçuklu 2008 yatırım planlama

Selçuklu 2008 yatırım planlama
Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, 2007 değerlendirme ve 2008 yatırım planlama toplantılarında mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.

KONYA -Selçuklu Belediye Başkanı Doç. Dr. Adem Esen, 2007 değerlendirme ve 2008 yatırım planlama toplantılarında mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi. Ahmet Keleşoğlu Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya AK Parti Mahalle Temsilcileri de katıldı.

Toplantıda 2007 yılı değerlendirmesi yapan Başkan Esen, her mahalleye eşit olarak hizmet götürdüklerini ve mahallelerin istekleri doğrultusunda hizmetlere yön verdiklerini söyledi. 2007 yılının yatırımlarla dolu geçtiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Esen, "Bütçemizin yüzde 60'ı yatırımlara ayrıldı. Bu oran yüksek bir yatırım harcaması anlamına geliyor. İlçemizde asfaltsız yol neredeyse kalmadı, bir milyon metrekare asfalt uygulaması yaptık. Bunun yanında çevre hizmetlerimizde SELKAP geri dönüşüm projesi ve ağaçlandırma çalışmalarımız bir önceki yıla göre arttı. İlçemize yeni okullar, sağlık ocakları ve kütüphaneleri kazandırdık. Özellikle Uluslararası Spor Salonu ve Kongre Merkezi 2007 yılının en önemli yatırımıdır. Tüm bu çalışmalarımız ilçemize hayırlı olsun" dedi.

 

Belediye olarak yatırım planlarında mahalle muhtarları ile istişare ettiklerini ve halkın istekleri doğrultusunda yapılacak çalışmaları önem sırasına göre programladıklarının altını çizen Başkan Esen, "planlı ve programlı çalışma başarıyı getiriyor ve kaynakların israfını önlüyor" şeklinde konuştu.

 

Toplantıya daha önce köy olan ve yeni mahalle hüviyeti kazanan yerleşim yeri muhtarları ile merkezde sekiz mahalle olarak bilinen bölgenin muhtarları katıldı. Muhtarlar mahalleleriyle ilgili isteklerini dile getirdikleri konuşmalarında Selçuklu Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ederek Başkan Esen'e teşekkür ettiler.

 

Toplantıda ayrıca, AK Parti mahalle temsilcileri de yaptıkları konuşmalarda, Selçuklu Belediyesi'nin kaynakları yatırıma aktardığını ve bunun neticesinde belediyecilikte örnek hizmetlerin yapıldığını söylediler. Selçuklu Belediyesi tarafından organize edilen 2007 değerlendirme ve 2008 yatırım planlama toplantıları devam edecek.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.