• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Sadıkoğlu: Değişim ve dönüşüm rüzgarını görüyoruz

Sadıkoğlu: Değişim ve dönüşüm rüzgarını görüyoruz
AK Parti Aday adaylarından Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir için değişim vaktinin geldiğini ve dönüşüm projeleriyle Ataşehir’i inşa edeceklerini söyledi.

ÖZKAN ALTINTAŞ - TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL -
Yerel seçimlerin tarihi olan 31 Mart yaklaşırken belediye başkan aday adaylarını heylecan sardı. İstanbul Ataşehir’de 12 adayın yer aldığı AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday adayları arka arkaya basın toplantıları yaparak projelerini anlatıyorlar.
AK Parti Aday adaylarından İBB ve Ataşehir Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu Ataşehir Golf Club'ta gazetecilerle buluşarak neden aday olduğunu ve projelerini anlattı. Sadıkoğlu Ataşehir için değişim vaktinin geldiğini ve dönüşüm projeleriyle Ataşehir’i inşa edeceklerini söyledi.

12 ADAY
Ataşehir’deki AK Parti’nin 12 aday adayı şöyle Mustafa Naim Yağcı, Haluk Sadıkoğlu, Yusuf Atmaca,Gökhan Çıkrıkcı, Mükayil Bektaş, Hasan Sakız, Süleyman Akın, İsmail Levent, Fatih Sinan, Yılmaz Başar Biberoğlu, Süleyman Aşıkkutlu, Hakan Berktaş

haluk-sadikoglu-.jpg

FARKLI DÜŞÜNCELERİ BULUŞTURACAĞIZ
Aday adaylarından Haluk Sadıkoğlu gazetecilere şunları anlattı:
Ataşehir'de çok eksik, çok şey var. Bizim derdimiz, geçmişi dövmek değildir. Ataşehir'in ilk 5 yılı hariç, son 10 yıl Ataşehir ve İBB bütçesinin doğru yönetilmediğini görüyoruz. Biz değişim ve dönüşüm rüzgarını görüyoruz. Değişim vakti geldi diyoruz. Ataşehirli olma bilincini geliştireceğiz. Birlikte Ataşehir kazanacak diyoruz. Farklı düşünceleri buluşturacağız. Herkesi kucaklayacağız. Hayallerimiz var. Daha iyisini yapmaya talibiz. Mevcut yönetim misyonunun tamamlamıştır.. Partilerden ari bir yönetim hedefliyoruz.”

haluk-sadikoglu--001.jpg

ÇİVİ ÇAKACAK YER KALMAYACAK
Haluk Sadıkoğlu, Ataşehir”in bütçesinin yüzde 75’inin içerde kaybolduğunu, yaşayanlar için yatırım görülmediğini belirterek “Yakında Ataşehir’de satacak arsa bulamayacağız. Çivi çakacak yer bulamayacağız. Mali disiplin gerekiyor. Vaat edilenlerin hiçbiri yapılamadı. Zaman içinde vaatler eskidi. Deprem için riskli yapılara öncelik vereceğiz” dedi.
Ulaşıma akıllı trafik sistemini getireceklerini söyleyen Sadıkoğlu, “Dal çıklar ve kavşaklarla ulaşımı rahatlatacağız” dedi.

haluk-sadikoglu--002.jpg
“Ataşehir’de nikah salonu, kongre merkezi yok” diyen Sadıkoğlu, “Sosyal projelerle yaşayan Ataşehir’de gençler, yaşlılar, engelliler ve sokak hayvanlarına dokunacağız. 17 mahalleli 450 bin nüfuslu Ataşehir halkının yananda olacağız” şeklinde konuşytu.

Bu haber toplam 1582 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.