• BIST 12433.5
  • Altın 6905.88
  • Dolar 43.4614
  • Euro 51.3875
  • İstanbul 4 °C
  • Ankara 3 °C
  • Antalya 11 °C

Piyano Festivali Gudesman & Joo ikilisi konseriyle sona erdi

Piyano Festivali Gudesman & Joo ikilisi konseriyle sona erdi
25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin kapanış konseri, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirildi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Konyaaltı/Antalya - 25. Antalya Piyano Festivali gudesman & Joo ikilisinin birlikte verdiği konserle sona erdi.
Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl 25’incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Piyano Festivali, muhteşem bir konserle sona erdi. Sahnede mizah ile klasik müziği buluşturan Igudesman & Joo ikilisi, izleyicilere unutulmaz bir final yaşattı.

25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali’nin kapanış konseri, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) Aspendos Salonu’nda gerçekleştirildi. Festivalin son gününde keman virtüözü ve besteci Aleksey Igudesman ile piyanist ve besteci Hyung-ki Joo’dan oluşan Igudesman & Joo ikilisi, Antalyalı sanatseverlerle buluştu. “Best Of – The Final Nightmare Music” başlıklı gösteride ikili, yüksek enerjili sahne performansı ve esprili anlatımıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı.
25.-uluslararasi-antalya-piyano-festivali-001.jpg

25.-uluslararasi-antalya-piyano-festivali.jpg25.-uluslararasi-antalya-piyano-festivali-002.jpgIGUDESMAN&JOO’NUN İKİLİ OLARAK SON KONSERİ

Igudesman & Joo ikilisinin 2025 yılı sonunda birlikte verdikleri konserlere son verecek olması nedeniyle Antalya Piyano Festivali izleyicileri, bu özel performansa tanıklık etme fırsatı buldu. 27 Kasım’da başlayan ve birbirinden güzel yedi konserle müzikseverlerle buluşan 25. Uluslararası Antalya Piyano Festivali, görkemli bir finalle sona erdi. Gecenin sonunda Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Lokman Atasoy, Igudesman & Joo ikilisine gösterilerinden dolayı teşekkür ederek, konser anısına plaket ve çiçek takdim etti.

Bu haber toplam 620 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.