• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Özürlü kadrosuna noter çekilişi

Özürlü kadrosuna noter çekilişi
Kemer Belediyesinin önümüzdeki yıl için istihdam edeceği 6 kişilik özürlü kadrosu için noter huzurunda çekiliş ile asil ve yedek üyeler belirlendi.

ANTALYA- Kemer Belediyesinin önümüzdeki yıl için istihdam edeceği 6 kişilik özürlü kadrosu için noter huzurunda çekiliş ile asil ve yedek üyeler belirlendi. Toplam 1364 başvuru yapılırken çekiliş Kemer 2. Noteri Salim Sayar’ın huzurunda yapıldı.



Asil ve yedek 24 özürlü işçinin belirlendiği çekişe 200’e yakın özürlü ve yakını katılırken, ilk çekişi Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker, ikinci çekilişi ise Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici yaptı. Çekilişte Kemer Belediyesi Meclis üyesi Şükran Kuyumcu’nun yanı sıra Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’da bulundu.




Kemer Belediyesi Düğün Salonunda yapılan kura çekimi sonrası mülakat öncesi belirlenen 12 asil ve 12 yedek arasından ve buna ilaveten 12 terörle mücadelede başarı almış kişiler ve zihinsel özürlü aday arasından, yapılacak mülakat sorası 6 özürlü kadrosu da belirlenmiş olacak.

Kemer Belediye Başkanı Hasan Şeker burada yaptığı açıklamada, “Kemer Belediyesinin çalıştırdığı işçi sayısı oranında 6 adet özürlü çalışanına ihtiyacı var. Türkiye İş kurumuna özürlü işçi ihtiyacımızı bildirdik. Resmi kurumlara yasa ile verilen bir hak bu iş alımı. Bu insanlar bizim insanımız gerçekten ihtiyacı olan insanlar. Özürlü insanlarımızı da topluma kazandırmak onlarla beraber çalışmak gerekiyor. Mutlaka onlarında yapabilecekleri bir iş var. 6 kişilik personel alımı için bu kadar başvurunun olması gerçekten çok acı, keşke imkânımız olsa da elimizden bir şeyler gelse ve daha fazla vatandaşımıza imkân verebilsek. Bir toplum eğer yaşlısına, özürlüsüne imkân veremiyorsa o toplum zaten toplum değildir. “dedi.

1364 kişi arasında yapılan çekiliş sonrasında aşağıdaki isimler asil ve yedek adaylar olarak belirlendi.

 



Asil adaylar :

1.Ahmet Resul Kışla , 2.Recep Aydın Kaya, 3.Nurani Doğan, 4.İsa Aktaş,5.Savaş Özen,6.Haluk,Güngör,7.Yücey Aytuntaş,8.Ümit Gürsul,9.Şemsettin Bürkük, 10.Ömer Seçkin,11.Harun Aydoğan,12.Şakir Engin

 

Yedek adaylar:

1.Seyithan Karabal , 2.Mehmet Aydın,3.Cahit Dumanoğlu,4.Faruk Adıgüzel,5.İsmet Demirbacak, 6.Zülküf Doğan, 7.Servet Ordu,8.Yüksel Özdemir,9.Mehmet Hanlı,10.Recep Sezer,11.Fuat Bayram,12.Arif Demirat

12 terörle mücadelede başarı almış kişiler ve zihinsel özürlü aday ile 12 noter huzurunda çekilen kura sonrası belirlen toplam 24 kişi mülakattan geçirilecek ve 6 kişi Kemer Belediyesinde göreve başlayacak. Mülakat Kemer Belediyesinde 31.12.2007 günü saat 10.00 da toplantı odasında yapılacak.


 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.