• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Nadir Kadakal Dedeman Konya'da

Nadir Kadakal Dedeman Konya'da
Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın “Genel Müdürlüğü” görevine Ocak 2008 itibariyle Dedeman Ankara Genel Müdürü Nadir Kadakal getirildi.

KONYA- Dedeman Hotels & Resorts International oteller zincirinin yeni halkalarından biri olan Dedeman Konya Hotel & Convention Center’ın “Genel Müdürlüğü” görevine Ocak 2008 itibariyle Dedeman Ankara Genel Müdürü Nadir Kadakal getirildi.

 

1969 yılında Bayburt’da doğan Kadakal, Hacettepe Üniversitesi Turizm ve Otel Yöneticiliği eğitiminin ardından National University’de İngilizce üzerine sertifikalı programa katıldı. İş hayatına ilk olarak 1986 yılında atılan Kadakal, 1993 yılından bu yana Dedeman Hotels & Resorts International bünyesinde Dedeman Grand Chisinau, Dedeman Ankara ve Dedeman Antalya Hotel & Convention Center otellerinin otel açılışı ve sistem kurma organizasyonları dahil çeşitli görevlerde bulundu. Kadakal, sergilediği yüksek performans ve başarılı yöneticilikle 2005 yılında Dedeman Ankara’ya Genel Müdür olarak atandı.

 

Evli ve 2 çocuk babası olan Nadir Kadakal, çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

 

Dedeman Hotels & Resorts International

Dedeman Topluluğu, turizm faaliyetlerine 1966 yılında açılan Dedeman Ankara ile başladı. Topluluk, yatırımlarına Dedeman İstanbul, Dedeman Antalya Hotel & Convention Center, Dedeman Cappadocia Hotel & Convention Center, Dedeman Palandöken, Dedeman Club Bodrum, Dedeman Rize, Dedeman Olive Tree, Dedeman Park Antalya, Dedeman Erciyes, Dedeman Bodrum, Dedeman Diyarbakır, Dedeman Silk Road Tashkent, Dedeman Palandöken Ski Lodge, Dedeman Konya Hotel & Convention Center, Dedeman Şanlıurfa, Dedeman Antakya ve Dedeman Şile otelleri ile devam etti. Dedeman yurt içi ve yurt dışındaki 18 otelinde “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile hizmet veriyor.

 

Daha fazla bilgi için : Etica İletişim Danışmanlık / (0212) 216 40 20

Fatma Atakan Karakuloğlu / fatma@etica.com.tr

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.