29 Mart 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C
  • Antalya16°C

IATA YER HİZMETLERİ KONFERANSI YAPILIYOR

Teknolojiyi Kucaklamak teması altında etkinlik, standartlaştırma ve dijitalleştirme yoluyla iş gücü eksikliklerinin dağıtımı ve operasyonları düzenlemeye odaklanacak.

IATA Yer Hizmetleri Konferansı yapılıyor

18 Nisan 2023 Salı 06:00

ABU DHABI- Küresel yer hizmetleri, 16-18 Mayıs tarihlerinde Abu Dabi'de 35. IATA Yer Hizmetleri Konferansı'nda (IGHC) bir araya geldiğinde, tartışılacak konular arasında, beceri eksikliği devam ederken artan hava yolculuğu talebini karşılayacak.

Teknolojiyi Kucaklamak teması altında etkinlik, standartlaştırma ve dijitalleştirme yoluyla iş gücü eksikliklerinin dağıtımı ve operasyonları düzenlemeye odaklanacak.

Başarılı kara operasyonları, sürdürülebilir bir hava yaşam birimlerini elde etmek için hayati öneme sahiptir.

Ne yazık ki, anındaki en büyük gerilemeden bir yıl sonra, nefret eden, kişisel kıtlığı ve personel alımı ve devamında, özellikle de yer personeli arasında zorluklarla karşılaşmaya devam ediyor.

IGHC, bu zorlukların üstesinden gelmek için neler yapılabileceğini ele geçirebilir.

Küresel standartların tüketilmesi yoluyla yer hizmetleri standardizasyonun faydaları ve faydaları da IGHC'de ön planda olacak.

Güvenli ve verimli kara operasyonları için standartlaştırılmış ve dünya çapında kabul görmüş bir çerçeve çok önemlidir.

iata-yer-hizmetleri-konferansi.png10 yılı aşkın bir süredir, IATA Yer Operasyonları Kılavuzu (IGOM), havayolları ve yer hizmet sağlayıcıları (GSP'ler) için standart referans olmuştur.

Dünya çapındaki kısıtlamaları korumalık ve emniyetin yanı sıra yakın zaman dilimlerinde IGOM portalını elde etmek için IGOM'un küresel olarak benimsenmesini hızlandırmak, IGHC'deki ana konular olacaktır.

Hem sürdürebilirliği hem de üretkenliği için kritik olacak süreçleri yönlendirmek için dijitalleşmeyi ve yeni sonuçları benimseme ihtiyacı da gündemde ayrıca olacak.

IGHC özellikle otonom araç kullanımının faydalarına ve sınırlarına, geleneksel rampa hareketlerinin dijitalleşme için nasıl olgunlaştığına ve yeni ortaya çıkan kaza oranlarını nasıl azaltabileceğine odaklanacak.

Ayrıca dijitalleşmenin hava kargo endüstrisini nasıl dönüştürdüğüne dair bir işletme da olacak.

Tüm bu konular ve diğerleri ICHC'de tartışılacak ve tartışılacaktır. Sektörün karşı karşıya olduğu zorluklar önemli ancak aşılamaz değil.

Önemli olan endüstri işbirliğidir. IGHC, koruyucu değer zincirinin bu kritik noktasındaki tüm sonuçlarını, acil ve uzun vadeli sektör hedeflerinde uyum sağlamak için desteklemek için mükemmel bir yer.

Bu yılki IGHC'deki hatlar, kullanıcı değer zincirinin bu kritik noktasındaki tüm sürelerin uzun ömürlülüğünün temel tüketim üzerinde uyum kullanımına yardımcı olacaktır.

IGHC, ağ oluşturma ve iş geliştirme için havayollarından, havaalanlarından, yer hizmet sağlayıcılarından yöneticilere kadar sektör liderlerini bir araya getiriyor.

Etkinlik, endüstri standartlarının, politikalarının ve yönetiminin tartışılması ve tasarruf için benzer bir platform sağlar.

Yorumlar
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON DAKİKA