• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Manavgat'ta süpürgeci ordusu

Manavgat'ta süpürgeci ordusu
Manavgat'ta cadde ve sokaklar gün boyu temizlenecek. Belediye, cadde ve sokaklarda sürekli temizlik yapılması için süpürgeci sayısını arttırdı.

Abdurrahman Büyükkeskin/Cihan


ANTALYA -Antalya'nın Manavgat ilçesinde cadde ve sokaklar gün boyu temizlenecek. Manavgat Belediyesi, cadde ve sokaklarda sürekli temizlik yapılması için süpürgeci sayısını arttırdı.

Belediye, Arça Temizlik Firması ile yaptığı anlaşma ile ilçede süpürgeci sayısını 30'dan 65'e çıkardı. Turizm sezonu öncesi cadde ve sokakların pırıl pırıl olması için süpürgeci sayısını arttırdıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özasalan, ev ve işyeri önünden çöp alımlarını gece 22.00 ile 10.00 arası yaptıklarını ifade etti.

 



Bundan sonra ilçede temizlik yapan süpürgecilerin tek tip elbisi ile çalışma yapacağını belirten Özaslan, araç sayısını da 28'den 34'e yükselttiklerini söyledi. 140 bin yatak kapasitesi ile turizmde marka olmuş Manavgat'ın temizliğine özel önem verdiklerini ifade eden Özaslan, turistlerin göz estetiğini bozacak hiç bir görüntüye asla geçit vermeyeceklerini belirtti. Özaslan, şunları söyledi:

 

"İlçede haftanın 6 günü 24 saat aralıksız temizlik yapılacak. Süpürgecilerimiz cumartesi günleri dinlenecek. Fakat cumartesi günleri de nöbetçi süpürgeci olacak. Süpürgecilerin güzel temizlik yapıp yapmadığının notunu halkımız verecek. Bu konuda halkımızda eleştiriler bekliyoruz. Arttırdığımız süpürgeci sayısı ile Manavgat'ta temizlik için girilmeyecek cadde ve sokak kalmayacak. Yerlerin kirletilmeme konusunda da halkımızdan duyarlılık bekliyoruz. Cadde, sokak ve kaldırımların temizliği bir toplumun aynasıdır. Yediği kuruyemişin kabuğunu yere atanların Manavgat'ın dünyaca ünlü turizm şehri olduğunu bilmelerini istiyoruz."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.