• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Manavgat'ta Kızılot Plajı hizmete açıldı

Manavgat'ta Kızılot Plajı hizmete açıldı
Manavgat Belediyesi, Kızılot Mahallesi’nde yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nı, muhteşem bir törenle açtı.

ABDURAHMAN BÜYÜKKESKİN
MANAVGAT / ANTALYA-  Manavgat Belediyesi, Kızılot Mahallesi’nde yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nı, muhteşem bir törenle açtı. Sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun hale getirilen plaj ve mesire alanı, şimdiden halkın ilgi odağı oldu.

manavgatta-kizilot-plaji-.jpg
manavgatta-kizilot-plaji--001.jpgKIZILOT’UN İNCİSİ OLACAK

İnsan odaklı çevreci projeleriyle halkın takdirini toplayan Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kızılot Mahallesi’nde 1.2 km’lik sahil boyunca yaptırdığı Halk Plajı ve Mesire Alanı’nın açılışını düzenlediği muhteşem bir törenle yaptı. Kızılot Mahallesi’nin incisi olacak plajın açılış törenine CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, MESO Başkanı Hasan Özcan’ın yanı sıra oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. 

manavgatta-kizilot-plaji--002.jpg
manavgatta-kizilot-plaji--003.jpg
Önümüzde daha sahip çıkmamız gereken değerlerimiz var. Bu güzellikler önce kent halkının kullanımında olmak zorunda. Bu tarz değerlerimiz Manavgat’tan Köprüçayı’na kadar Manavgat halkında kalmaya devam edecektir. Siz bu kente her koşulda sahip çıkarsınız. Önce sizlere güveniyoruz. Bugün burdayız. Kızılot Halk Plajının açılışındayız. Bunun gibi Evrenseki, Sorgun, Boğaz halk plajlarını da çağdaş hale getirdik. Plajları çoğaltmaya gayret edeceğiz. Sorgun önündeki 254 dönümlük alanın yer teslimini de alırsak orayı da kentimizin nefes alacağı bir yer haline getireceğiz. Emeği geçen belediye çalışanlarıma, proje arkadaşlarımdan gece gündüz çimini ekerek yetiştirmeye çalışan arkadaşlarıma ve halkımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarınızla ailenizle güvenli bir şekilde burayı kullanın, sahip çıkın ve Manavgat’ın diğer değerlerine de sahip çıkın ve bizler de sizin adınıza doğrularımı ifade edelim, mücadelemizden geri kalmayalım. Buranın açılışımızın kıymetli basın mensupları eliyle de turizme hazır olduğumuzu artık kendimizi Koronadan soyutladığımızı, üretici olarak, esnaf olarak, tedarikçi olarak yeni sezona hazır olduğumuzu ifade etmelerini diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bu haber toplam 2131 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.