• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Magic Life'ta görev değişimi

Magic Life'ta görev değişimi
Magic Marmaris Genel Müdürü Fırat Kaya ile Magic Life Seven Seas Genel Müdürü Hilmi Önal görevlerini birbirlerine devretti

MARMARİS- Magic Life’ın Antalya ve Marmaris’teki tatil kulüplerinde görev değişimi gerçekleşti. Magic Life Marmaris Genel Müdürü Fırat Kaya ile Magic Life Seven Seas Genel Müdürü Hilmi Önal görevlerini birbirlerine devretti.

 

Magic Life, 2008 yılına Antalya ve Marmaris’teki kulüplerinde gerçekleştirilen yönetim değişiklikleriyle girdi. Magic Life Marmaris Genel Müdürü Fırat Kaya ile Magic Life Seven Seas Genel Müdürü Hilmi Önal görevlerini birbirlerine devretti.

 

Çalışanların deneyim ve başarılarını bünyesinde gerçekleştirdiği rotasyonlarla geliştirmeyi hedefleyen Magic Lifge’taki bu değişim Ocak ayı itibariyle hayata geçiyor.

 

Magic Life Seven Seas’in yeni genel müdürü Fırat Kaya, 1980’de lisans eğitimi için gittiği Avusturya’da turizm sektörüne adım attı. 1989 yılında Iber Otel’in açılışı sebebiyle Türkiye’ye dönen Kaya, 1995 yılında MAGIC LIFE bünyesine Kiriş’teki kulübün genel müdür yardımcısı olarak katıldı. Fırat Kaya, 1998 yılından bu yana Magic Life Marmaris’in genel müdürlüğü görevini yürütüyordu.

 

MAGIC LIFE Marmaris’in yeni genel müdürü Hilmi Önal ise turizm hayatına 1991 yılında Ankara Sürmeli Hotel’inde başladı. Ankara Dedeman Oteli ön büro departmanında da görev alan Önal, 1995 yılı itibariyle Magic Life ailesine katıldı. Magic Life bünyesinde ön büro yöneticiliği ve genel müdür yardımcılığı görevlerini yapan Hilmi Önal, 2002 yılında Kemer’deki kulübe genel müdür olarak atandı. Önal, 2005 yılından bu yana Magic Life Seven Seas tesisinin genel müdürlük görevini yürütüyordu.

 

Magic Life'ta“her şey içinde”

Türkiye, Mısır, Tunus ve Yunanistan’da olmak üzere 14 kulüp ve bir Nil teknesiyle misafirlerine hizmet veren Magic Life'ın sunduğu “her şey içinde” sisteminde, yiyecek-içecek başlığı altında ana restoran, 4 ala carte restoran (İtalyan, Latin Amerika, Akdeniz ve Türk mutfağı), 24 saat boyunca kulüplerde 7 farklı noktada yeme-içme imkanı (öğle ve akşam yemeklerindeki yerli alkollü ve alkolsüz içecekler, gün boyu barlarda içilecek yerli ve yabancı alkollü alkolsüz içecekler, 24 saat açık wunder bar, sandviç köşesi, öğleden sonra snack, 5 çayı-kahve-pasta, gece yarısı büfesi vb) sunuluyor. Spor aktivitelerinde ise tenis, tenis kursu, masa tenisi, basketbol, okçuluk, plaj voleybolu, plaj futbolu, mini futbol, uçurtma, dart, dağ bisikleti, banana, su kayağı, deneme dalışı, sörf, wakeboard, kneeboard, badminton, kano, yelken, katamaran, su voleybolu ve basketbolu yer alıyor. Tek fiyat içinde sunulan diğer imkanlar arasında ise hamam, sauna, kapalı havuz, sporlar, (fitness–wellness) mini barlarda soft içecekler, internet cafe, yaratıcılık atölyesi, canlı müzik, gece şovları, uluslararası sanatçıların konserleri ve yine uluslararası üne sahip gösteri ve şovlar bulunuyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.