• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

KAYSO Kayseri turizme adaydır

KAYSO Kayseri turizme adaydır
KAYSO Başkanı Mustafa Boydak, her geçen yıl daha büyük bir hızla gelişen Kayseri'nin turizm merkezi olmaya aday olduğunu söyledi.

KAYSERİ-Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Başkanı Mustafa Boydak, her geçen yıl daha büyük bir hızla gelişen Kayseri'nin turizm merkezi olmaya aday olduğunu söyledi.

Mirada Otel Genel Müdürü Mehmet İnceoğlu, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette açıklama yapan Başkan Boydak, Aksa grubunun Erciyes'te 30 milyon doları aşkın yatırım yapacağını ve bu yatırımın Kayseri dışından bugüne kadar şehre yapılan en ciddi yatırımlardan birisi olduğunu söyledi. Şehre yapılan, özellikle konaklama yatırımlarının artarak devam ettiğini kaydeden Boydak, bu yatırımların Kayseri'nin ilerde turizm merkezi olacağının habercisi olduğunu vurguladı.

 

Erciyes'in Kayseri için çok önemli bir değer olduğunu ifade eden Boydak, şunları söyledi: "Erciyes'e Büyükşehir Belediyesi'nin yapmayı düşündüğü yatırımlar turizm açısından, şehirlerin gelişmesi bakımından çok önemli. Turizm faaliyetleri için güzel tesislere ihtiyacımız var. Bu tesislerin yapılması içinde yatırımcıları motive etmek lazım. Kayseri ulaşım olanakları bakımından olsun, misafirperverliği bakımından olsun her yönü ile turizme aday bir şehir. Aksa grubunun bu yatırımlarını da Kayseri için bir şans olarak değerlendiriyoruz."

 

Mirada Otel Genel Müdürü Mehmet İnceoğlu ise Kayseri'de olmaktan, Kayseri turizmine farklı bir sayfa açmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Erciyes'te yapılacak olan her türlü yatırımın Kayseri'yi Avrupa Birliği standartlarına çıkartacağını ifade eden İnceoğlu, "Bu yatırımları en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Burada sadece kış turizmine yönelik değil, 12 aya yayılan bir hizmet anlayışı ile hem yurt içi hem de yurt dışından gelen misafirlerimize farklı konseptlerde hizmet sunmayı hedefliyoruz. Bu yılın sonu itibari ile yatırımlarımızın birçoğu faaliyete geçmiş olacak" dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.