• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

İngiltere’yi AB’den ayıran 2 milyon yaşlı kişi ölmüş

İngiltere’yi AB’den ayıran 2 milyon yaşlı kişi ölmüş
Sky News televizyonu kahvaltı haberleri sunan Kay Burley bir araştırma şirketinin istatistiğini yayınlayarak “İngiltere’nin Avupa Birliği’nden çıkması için Brexit’e oy veren 2 milyon yaşlı kişi ölmüş” dedi.

EMRE ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
LONDRA-
İngiltere’nin yeniden Avrupa Birliği’ne girmesi tartışmaları sürerken, Brexit oylamasında AB’den ayrılma yönünde oy veren 2 milyon kişinin öldüğü ileri sürüldü. Bunun üzerine Brexit oylamasının yeniden yapılması gerektiği belirtildi.

kay-burley.jpg
Sky News televizyonu kahvaltı haberleri programı yapan sunucu Kay Burley bir araştırma şirketinin istatistiğini yayınlayarak “İngiltere’nin Avupa Birliği’nden çıkması için Brexit’e oy veren 2 milyon kişi ölmüş. Geride kalanlar gençler. Brexit yeniden oylanmalı” şeklindeki raporundan bahsetti. Buna göre Brexit”e oy veren 2 milyon kişinin yaşlı olduğu ve karşı çıkanların ise gençler olduğunun analatıldığı programda, yaşlıların gelecek endişesi içinde Brexit’e karşı çıktıklarını ileri sürdü.
kay-burley-001.jpg

KAY BURLEY KIMDIR?
Kay Burley, İngiltere’nin Sky News'de pazartesiden cumaya 7-10 saatleri arasında yayınlanan kahvaltı sohbeti programı sunuyor.
Burley , 1985'te TV-am'e muhabir ve ara sıra haber spikeri olarak katılmadan önce BBC yerel radyosu ve Tyne Tees Television için çalıştı. 1987'den itibaren TV-am'in ilk saatini sunarak Caroline Righton'ın yerini aldı ve doğum izni sırasında Anne Diamond'ın yerine geçti .

Burley , Andrew Neil tarafından işe alındı ​ ve Sky Television'a katıldı ve Kasım 1988'de kendi belgeseli The Satellite Revolution ile Sky One Entertainment Channel'ı kurdu . 1988'de yeni Sky News'e taşındı .

31 Ağustos 1997 Pazar günü sabah saat 5'ten kısa bir süre sonra Sky'da Galler Prensesi Diana'nın ölümünü haber yapan ekibin bir parçasıydı. ilk kule vurulduktan sonra. 2004 Hint Okyanusu depremi ve ardından gelen tsunaminin ardından Sri Lanka'dan Sky News kapsamına girdi.
2005 yılında, Sky News'in hem genel seçimler hem de Prens Charles ve Camilla Parker Bowles'ın düğünü ile ilgili haberlerinde öne çıktı . 2013 yılında, Prens George'un doğum haberlerinin ön saflarında yer aldı .

Eylül 2019'da Burley'nin Kay Burley @Breakfast'ı ağırlamak için kahvaltı saatine geçeceği açıklandı . 3 Ekim 2019'da Burley, 14 Ekim 2019'daki ilk sabah programından önce kanalda son öğleden sonra programına ev sahipliği yaptı.

10 Aralık 2020'de Burley, Londra'nın 2. kademe koronavirüs kısıtlamalarını ihlal ettiği için kendi adını taşıyan şovunu sunmaktan altı ay süreyle uzaklaştırıldı . Ondan önce, son altı ayda kuralları çiğneyenleri incelemişti. 7 Haziran 2021'de Burley, haber manşetlerini bildirmeden önce "geri dönmek harika" gibi basit bir selamlamayla kanala döndü.

Bu haber toplam 1925 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.