• BIST 9524.59
  • Altın 2491.401
  • Dolar 32.5083
  • Euro 34.7144
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 19 °C

Havayolunun kaybettiği köpek 1.5 ay sonra havalimanında bulundu

Havayolunun kaybettiği köpek 1.5 ay sonra havalimanında bulundu
GOL Linhas Aereas Havayolları tarafından kaybedilen köpeği 1.5 ay sonra Sao Paulo Havalimanı buldu.

SAO PAULO - Sao Paulo Havalimanı, GOL Linhas Aereas Havayolları tarafından kaybedilen köpeği 1.5 ay sonra buldu. Pandora adlı bir köpek, Guarulhos Uluslararası Havalimanı'nda (GRU) evcil hayvanın São Paulo'da bir mola sırasında yanlış yere yerleştirilmesinden sonra kayboldu. Pandora ve sahibi Reinaldo Junior, GOL Linhas Aereas ile Brezilya'nın Navegantes kentine doğru uçuyorlardı.

gol-linhas-aereas.jpg

NE OLDU?

15 Aralık 2021'de Reinaldo Junior, São Paulo'nun Guarulhos Uluslararası Havalimanı'ndaH Recife ve Navegantes arasında uçuyordu. Bir köpek kafesinde taşınan beş yaşındaki köpeği Pandora ona eşlik ediyordu.

Guarulhos'tayken, havayolu personeli Reinaldo'ya köpeğinin kaybolduğunu bildirdi. İlk olarak, havayolu, köpeğin kafesinden çıkış kilidini ısırdığını ve yükleme kargo alanından kaçtığını söyledi.

Reinaldo, havayolundan kargo bölümüne girip köpeğini aramak için izin istedi, ancak buna izin verilmedi. Bundan sonra yolculuğunun geri kalanını iptal etti, São Paulo'da kaldı ve Pandora'yı aramaya başladı.

Aeroin ve UOL Noticias gibi yerel medya kuruluşlarının bildirdiğine göre , kayıp köpek vakası Brezilya'da hızla yayıldı.

gol-linhas-aereas-001.jpgGOL HAREKETE GEÇIYOR

Pandora'nın ortadan kaybolmasının ve halkın öfkesinin ardından GOL , köpeği aramak için Busca Pet adlı bir şirket tuttu . Havayolu ayrıca köpeğini ararken Reinaldo'nun São Paulo'da kalması için ödeme yaptı.

GOL , Reinaldo'nun sadece üç gün kalışını ödedi ve daha sonra köpeğin sahibini kendi başına bıraktı. Yerel gazete O'Globo'nun haberine göre Reinaldo, havayoluna dava açtı.

gol-linhas-aereas-002.jpg-001.jpgHAVAYOLUNUN AÇIKLAMASI

GOL Linhas Aereas Pandora'nın bulunduğu ve sağlıklı olduğu haberini aldı.
Şirket hemen bir veterinerden randevu almak gibi ek yardım teklifinde bulundu Sürece eşlik etmesi için bir çalışan atadı. GOL ayrıca Reinaldo'ya eve dönüş bileti sundu. Ancatköpeğin sahibi yardımı reddetti.

Pandora'nın Guarulhos'ta serbestçe dolaştığının görüldüğü bir güvenlik videosu yayınlandıktan sonra halkın öfkesi daha da arttı.
Halbuki havayolu köpeğin kaybolması sorumluluğundan kaçmak için açıklamasında, köpeğin havaalanından kaçmayı başardığını ve hızla gözden kaybolduğunu bildirmişti.

pandora.pngHAVALİMANI EKİPLERİ BULDU

Pandora'nın ortadan kaybolmasından bir buçuk ay sonra, 30 Ocak 2022'de Reinaldo, köpeğiyle birlikte sosyal medyada bir video yayınladı.

Havalimanının sağladığı verilere göre, Pandora sonunda havalimanının içinde bulundu. Pandora, havalimanının 3. Terminalinde bir köprünün altında bulundu. Köpek bir şekilde Guarulhos'a dönmeyi başardı. Sahibinden uzaktayken sekiz kilo (17,6 pound) kilo verdiği görüldü.

gol-linhas-aereas-002.jpg

2021'DE GOL

Geçen yıl, GOL Linhas Aereas, Azul ve LATAM'ın ardından Brezilya'nın en büyük üçüncü yerel taşıyıcısıydı. Havayolu 18,8 milyon yolcuya hizmet verdi ve %27,9 pazar payına sahipti. GOL, ülkedeki en kötü toparlanmayı yaşadı, pandemi öncesi trafik seviyelerinin sadece %52'sini geri sıçradı, özellikle uluslararası segmentte etkilenen bir pazar, sadece %1.95 toparlandı.

Bu haber toplam 2239 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.