• BIST 9057.97
  • Altın 2293.771
  • Dolar 32.3117
  • Euro 35.128
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Ergen'':E-Ticaret baş döndürücü hızla büyüyor''

Ergen'':E-Ticaret baş döndürücü hızla büyüyor''
MATSO Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen, Türkiye nüfusunun yaklaşık yarısından fazlasının internet kullanıcısı olduğunu belirterek e-ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de baş döndürücü bir hızla büyüyor.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKIN
MANAVGAT/ANTALYA -
 Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Girişimcilik Akademisi tarafından üyelere yönelik düzenlenen eğitim ve seminerler sürüyor. MATSO, pandemi döneminde önemi daha da artan “E-Ticaret ve Dijital Pazarlama” eğitimi düzenledi. Online olarak Zoom  Webinar üzerinden 2 gün 3 saat süren ve MATSO Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen’in moderatörlüğünde gerçekleşen eğitim Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim Görevlisi Serdar Bilecen tarafından verildi.

matso-baskan-yardimcisi-mehmet-ergen,-.jpgMATSO Başkan Yardımcısı Mehmet Ergen, online yapılan E-ticaret eğitiminde yaptığı konuşmada Türkiye nüfusunun yaklaşık yarısından fazlasının internet kullanıcısı olduğunu belirterek e-ticaretin dünyada olduğu gibi Türkiye'de de baş döndürücü bir hızla büyüdüğünü söyledi.

matso-baskan-yardimcisi-mehmet-ergen,--001.jpgHedeflerinin üyelerinin ve çalışanlarının değişen dünyadaki alışveriş alışkanlıklarına göre hazırlamayı amaçladıklarını belirten Ergen, her geçen gün gelişen ve çeşitlenen ödeme sistemleri altyapısı ile Türkiye'nin e-ticaretin gelişimi için önemli bir potansiyele sahip olduğuna vurgu yaptı. Ergen, “Pandemi döneminde e-ticaretin çok fazla önem kazandı. Türkiye’de e-ticaretin önemli bir büyüme potansiyeli taşıdığını görüyoruz. Gelecekte altın çağını yaşacak olan e-ticaret konusunda üyelerimizi bilgilendirmek amacıyla eğitim düzenledik. Bu tür eğitim ve seminerlerimiz sürecek” diye konuştu.

matso-baskan-yardimcisi-mehmet-ergen,--002.jpgÜyelerimize eğitimlerle destek veriyoruz

Oda üyelerinin sektörlerinde daha da başarılı olmaları için birçok ücretsiz seminer ve eğitim düzenlediklerini anlatan Ergen,  açılan seminer ve eğitimlerde hedeflerinin Oda üyelerinin mevcut bilgilerini güncellemek, ticari ve ekonomik hayatın gerektirdiği özelliklerle donatılmasını olduğunu söyledi. Üyelere yönelik eğitimlerin süreceğini kaydeden Ergen, “ Hedefimiz ‘üyesi mutlu bir Oda, ekonomisi güçlü bir Manavgat” dedi.

Bu haber toplam 2436 defa okunmuştur
Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.