• BIST 9576.62
  • Altın 2475.915
  • Dolar 32.4441
  • Euro 34.4765
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 21 °C

Emirates’den dünyanın zirvesi Burj Khalifa'da reklam filmi

Emirates’den dünyanın zirvesi Burj Khalifa'da reklam filmi
Dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'nın zirvesinde, etkileyici Emirates Havayolları reklam filmi çekildi

DUBAI - Dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa'nın zirvesinde, etkileyici Emirates Havayolları reklam filmi çekildi. Çekimin gerek olup olmadığı ise şüphe uyandırdı.
Dubai merkezli Prime Productions AMG'nin yardımıyla, şirket tarafından kavramsallaştırılan ve yönetilen bir reklam filmi 828 metrede çekildi.

Daily Pakistan'ın haberine göre, 30 saniyelik video, BAE kırmızı listeden çıkarılıp Birleşik Krallık'taki kehribar listesine taşındıktan sonra çekildi ve viral hale geldi.

burj-khalifada-reklam-filmi.jpgReklam filminde elinde pankart tutan Emirates Havayolları formasını giymiş hostesin mesajı yer alıyor. Hostes “İngiltere Amber listesine Birleşik Arap Emirlikleri’ni kehribar listesine aldı. Dünyanın zirvesinden Emirates ile uçun. Daha iyi uçun” diyor. Sonra kamera uzaklaşıyor ve Dubai'nin muhteşem manzarasını çekiyor.

Birçok kişinin düşündüğünün aksine, bu film greenbox denilen yeşil sanal fon veya özel efekt kullanmadı. Titiz planlama, eğitim, test ve güvenlik protokollerinin sonucu oldu. Şirketin, böyle başarıya ulaşma süreci ise başka bir videoyla anlatılıyor.



EMIRATES AIRLINES REKLAMı NASıL YAPıLDı?

En çok tekrarlanan şüphelerden biri, çerçevedeki kadının Emirates uçuş ekibinin gerçek bir üyesi olup olmadığıdır. Şirket, çalışanları görevlendirdiğini ve bazı istekli ve yetenekli adaylar olmasına rağmen, güvenliği sağlamak için profesyonel bir paraşütle atlama yeteneği olan Nicole Smith-Ludvik'i işe aldığını açıkladı. Sam Chui'ye göre , videonun kahramanın durduğu alanın çevresi 1.2 metreydi.

Altın saatin ışığını yakalamak için çekimlerin şafakta başladığı açıklandı. Yıldızın da dahil olduğu ekip tırmanmaya şafaktan önce başladı. Burj Khalifa'nın 160. katından yukara tırmanmaları bir saat 15 dakika sürdü . Tüm ekip zirveye ulaşmak için birkaç kat çıkmak ve kuleye ulaşan bir tüpün içinde merdivenleri tırmanmak zorunda kaldı. Çekimler yaklaşık 5 saat sürdü.

burj-khalifada-reklam-filmi-001.jpgNicole, zirveye bağlanan özel bir platforma çıktı. Emirates üniformasının altına bir emniyet kemeri taktı. Çekimler için tüm sekansı çekmek için tek bir drone kullanıldı.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark şunları söyledi: "Her zaman normlara meydan okumaya ve Emirates'te sınırları zorlamaya çalışıyoruz. Bunu her gün yenilikçi hizmetlerimiz, en iyi ürünümüz ve tabii ki reklamlarımızla yapıyoruz. Reklamda görülen sakin ve kendinden emin kabin ekibi, yolculara hizmet veren ve onların güvenliğini sağlayan ön saflardaki ekibimizin vücut bulmuş halidir. Burj Khalifa'nın tepesinde çekim yapmasına izin verilen ayrıcalıklı birkaç kişi arasında olmaktan gurur duyuyoruz ve güzel şehrimiz Dubai'yi sergilemekten daha da gurur duyuyoruz. ”

emirates--002.pngBurj Khalifa'nın zirvesine çıkanlar listesinde çok az kişi var. Tom Cruise ve Dubai'nin veliaht prensi Şeyh Hamdan bin Muhammed bin Rashid Al Maktoum bunlar arasında yer aıyor.

emirates--026.jpgBurj Khalifa'nın zirvesine çıkan Nicole Smith-Ludvik, maceraperest bir kadın, Paraşütçü, gezgin, uzun yürüyüşlere çıkan, yoga eğitmenidir. Klibi Instagram'da paylaşırken şunları syledi: . “Bu, şüphesiz şimdiye kadar yaptığım en şaşırtıcı ve heyecan verici numaralardan biri. Yaratıcı pazarlama fikirleri için Emirates Havayollarına çok teşekkür ederiz! Takımın bir parçası olmak bir zevkti.”

Bu haber toplam 4567 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.