• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Dünya Göz'de müzikle ameliyat

Dünya Göz'de müzikle ameliyat
Dünya Göz Hastanesi Osmanlı döneminin müzikle tedavisi yöntemini ameliyat olan hastalara arp müziği çalarak ve misafirperverlikle uyguluyor.

İSTANBUL- Dünya Göz Hastanesi yabancı hastaları arp müziği eşliğinde ameliyat ediyor.Başarılı ameliyat sonra Türk mutfağının özel yemekleri, Türk misafirperverliği ve sıcak bir kahve ikram edilerek ayrıcalık sunuluyor

 



Dünyada ilk kez Osmanlı döneminde Edirne 2. Beyazıt Camii Külliyesi’nde bulunan hastanede hastalar için uygulanan müzikle tedaviyi Dünya Göz Hastanesi göz ameliyatları sırasında uygulamaya başladı. Hastanın tedavi sürecini hızlandırmak ve hastayı rahatlatmak üzere uygulanan bu yöntem ülkemizde ilk defa Dünya Göz Hastanesi’nde sağlık turizmi çerçevesinde ülkemize gelen hastalara uygulanıyor.

 



Türkiye’de ilk defa Dünya Göz Hastaneleri’nde başlatılan müzik eşliğinde tedavi yurt dışında gelen yabancı hastaların büyük beğenisini kazanıyor.

 

Yılda ortalama 12.000 yabancı hastayı ağırlayan ve yakın dönemde hasta sayısını 25.000’lere çıkarmayı planlayan Dünyagöz, yabancı hastalarına hizmette sınır tanımıyor. VIP hizmet kalitesiyle yurt dışında adından söz ettiriyor. Hastalar için uygulanılan paket programlar sayesinde yabancı hastalar ülkemizde hem göz sağlıklarına kavuşuyor hem de İstanbul’u yakından tanımış oluyor. Dünyagöz, sunduğu VIP hizmete her geçen gün yeni uygulamalar ekliyor. Yurt dışından gelerek ülkemizde göz ameliyatı olan hastaların, yabancı bir ülkede ameliyat olmanın verdiği heyecanı bastırmaları ve iyileşme sürelerini hızlandırmaları için Dünyagöz yeni bir uygulama sunuyor.  Türkiye’de ilk defa Dünya Göz Hastaneleri’nde yabancı hastalara VIP hizmetin bir parçası olarak hastayı rahatlatmak için canlı olarak arp eşliğinde ameliyat yapılıyor. Arp eşliğinde sunulan küçük konser hastaları var olan tüm streslerden uzaklaştırıyor.

 



Son olarak Danimarka, Almanya, Belçika ve Hollanda’dan gelen 46 kişilik bir hasta grubu Dünya Göz Hastanelerine gelerek Lazer operasyonu geçirdi. Kendilerine sunulan VIP hizmetten çok etkilenen yabancı grup ameliyat sonrasında kendilerine ayrılan özel alanda dinlenirken bir yanda da sıcacık Türk kahvesi içmenin ve Türk yemeklerinin ve tatlılarının keyfine vardılar.Yurt dışından gelen grup daha sonra tedavi olmuş olmanın ve net bir görüşe sahip olmanın mutluluğu ile İstanbul’u gezdiler.

 



Dünya Göz Hastaneler Grubu İş Geliştirme Direktörü Selin Peker sağlık turizmini Türkiye’de başlatan öncü kuruluş olduklarını belirterek “ Sağlık Turizmi alanında her geçen gün daha büyük faaliyetlere imza atıyoruz. 2008 yılına geldiğimiz bu günlerde yakın bir zamanda açacağımız Etiler merkezimiz ile birlikte İstanbul’da 8, yurt dışında ise Amsterdam ve Berlin’de iki göz kliniği ile göz sağlığı hizmeti vermekteyiz. Yılda ortalama 12 bin yabancı hastanın gözlerini tedavi etmekteyiz, yakın dönemde açmayı planladığımız yeni yurt dışı şubeleri ile bu sayıyı 25 binlere çıkarmayı hedefliyoruz. Yurt dışındaki kliniklerimize ek olarak 2009 yılı sonunda yurt dışında toplam 10 merkezde yabancı hastalara hizmet vermeyi planlıyor. İngiltere, Almanya, Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’da açılması planlanan klinikler için uygun merkezlerin araştırmalarını tamamladı.

 Bu hedeflerimizi gerçekleştirmeyi planlarken hastalarımızın ülkemizden memnun olarak ayrılmasını birinci öncelik olarak görüyoruz. Hastalarımıza sunduğumuz paket programlar ile onlara kaliteli bir sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra ülkemiz turizmine destek oluyoruz.

Hastalarımız kendilerine sunulan paket programlar çerçevesinde İstanbul’un önemli tarihi merkezlerini gezme imkanı buluyorlar. Ayrıca VIP hizmetimiz içerisinde yeni olarak başlattığımız bir uygulamamız daha var. Hastalarımızın ameliyat öncesi streslerini almak, onları rahatlatmak amacıyla müziğin iyileştirici özelliğinden faydalanıyoruz. Hastalarımız arpın büyülü sesi eşliğinde ameliyat olurken sonrasında kendilerine ikram edilen sıcacık bir Türk kahvesi ile Dünyagöz’de olanın ayrıcalığını yaşıyorlar”.

 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.