• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 28 °C

Çakmak: Türsab Hepimizin olacak

Çakmak: Türsab Hepimizin olacak
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: 18 yıldır adaletsizliğin bitmesi için bekledik. İnşallah 7 Aralık’ın muzafferi Türsab Hepimizin olacaktır

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Fatih Tabbah-u Sultan (Sultanların Aşçısı) adlı restoranda bölgeden 100 kişiyi aşkın aralarında çok sayıda hac ve umre acentesi olmak üzere bölge acenteleriyle buluşmasında “18 yıldır adaletsizliğin bitmesi için bekledik. İnşallah 7 Aralık’ın muzafferi Türsab Hepimizin olacaktır” dedi.

hilmi-karaduman.jpg
Türsab Hepimizin ekibiyle Türsab yönetimine talip olan İspa Turizm Başkanı Hilmi Karaduman, kendini tanıtarak toplantıya katılan acentelere teşekkür etti.

emin-fatih-12.jpg

emin-fatih-15.jpg

emin-fatih-111.jpg

SİZLERDEN ALDIĞIMIZ GÜÇLE HEDEFE ULAŞACAĞIZ
Antalya’da geçtiğimiz dönemde 30-40 acente ile konuşurken 480 acente ile buluşmasının acentelerin artık Türsab yönetiminin değişmesinden yana olduğunu göstergesi olduğunu söyleyen Emin Çakmak “Türsab Hepimizin ekibiyle görevini layıkıyla yerine getirmeyen Türsab’ı acentelere hizmet eder hale getirmek üzere yola çıktık. Sizlerden aldığımız güçle inşallah hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

emin-fatih3.jpg

TURIZM ACENTELERIMIZ DÜNYA TURIZM PASTASıNDAN PAY ALACAK

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, E-Türsab uygulamasının Türsab’ı çağdaş dünyanın turizm pazarına tüşıyacağını ve Türk turizmine güç kazandıracağını söyledi. E-Türsab’ın Türk turizminin yabancı tur operatörlerinin elinden kurtarmak için önemli bir hareket olduğunu belirten Emin Çakmak” Türkiye’nin turizm portali ile seyahat acentelerimiz dünyanın turizm pastasından önemli pay alacaklardır” şeklinde konuştu.
Türsab’ın acentelere hizmet eden bir konuma getirileceğini, BYK’ların ise evrak taşıyıcı, tabiri caizse posta ofisi olmaktan kurtararak e-türsab uygulamasının getirileceğini söyledi.

emin-fatih2.jpg

ACENTELERİN OYLARINI 5-6 MİLYON TL’YE SATIN ALMAK İSTİYORLAR
Üç aday iki seçenek var diyenlerin bu soruyu sorarken cahil olduğun düşünüyorum. Türsab’ta10.5 yıldır görev yapanlar orada nelerin döndüğünü biliyorlardır. Orada olanlar bunu söylüyorlarla demek ki Türsab’ta rant var ve bu yözden oraya talipler. Siz oralarda görev yapmadık bu rantlardan haberimiz yok. Yeniden talip olmalarının sebebi nedir. Yarattıkları rantın peşindeler. Bu rantı yakalamak için Türsab yönetimine talip olarak, acentelerin kutsal oylarını satın almak için 5-6 milyon lira harcıyorlar. Bizler henüz ne olduğunu bilmediğimiz bu rantları engellemek istiyoruz. Bizim yönetimizde Türsab’ın yeniden eski sistemle değil, kapalı kapılar ardında değil şefffaf bir şekilde yönetilmesi gelecektir. Acentelerin hakettikleri, hakları adaletli bir şekilde kendilerine verilecektir. Allah’ın sopası yok. Birbirleriyle koltuk kavgaları yaptıları ve kirli çamaşırlarını gazetelerde çarşaf çarşaf ortaya dökmeye başladılar. Bu yapılanların doğru olmadığını düşünüyoruz.

emin-fatih-16.jpg

BELGELER BIR YıLDA 500 BIN VEYA 1 MILYON TL DEĞERE ULAŞACAK
Otobüs firmaları acente belgesi aldı haksız rekabet yapıyorlar. 2005 gerel kurulunda alınan belgeler 85 bin liradan 18 bin laraya düşürerek belge devrinin devri konusunu alıp. 2006 yılında bunu kanunlaştırdılar ve önüne gelene yeni belge sattılar. Bu bölgelerde sadece otobüsçüleri görüyorsunuz. Diğer bölgelerde acentecelik yaklar altındadır. Hiçbir kural koymadan belge dağıtılmış.
Bunu engellemek için 1618 Sayılı Kanunu hep birlikte değiştireceğiz ve genel kurulu onayı ile meclise göndecereceğiz. Kaçak faaliyetler engellenek, belge devrinin önünü açacak yeni belge vermeyeceğiz, bölgelerde yeni belge için kota koyulacak, sadece belge devri ile faaliyet yapılacak. Bugün 35 bin lira olan belgeler bir yılda 500 bin veya 1 milyon TL değere ulaşacak. Belge devrinde dondurmanın önünü açacağız.

emin-fatih11.jpg

emin-fatih-17.jpg

emin-fatih-13.jpg

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.