• BIST 9039.84
  • Altın 2301.553
  • Dolar 32.325
  • Euro 35.056
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

Böcek ile Sözen'in yangında halkın yanında olması iktidarı rahatsız etti

Böcek ile Sözen'in yangında halkın yanında olması iktidarı rahatsız etti
CHP yönetiminin yangının ilk çıktığı andan itibaren halkın yanında olması ve iktidarın beceriksizliğini yerel yönetimlere ihale etmesinin önüne geçildiği için çok kızgınlar.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya
- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Manavgat İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar, '' Belediye Başkanlarımız Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Muhittin Böcek ile Manavgat Belediye Başkanımız Şükrü Sözen'in yangın çıktığı andan itibaren sahada olarak hakla iç içe olması iktidarı çok rahatsız etti.
CHP yönetimi olarak yangının ilk çıktığı andan itibaren sahada halkın yanında olmamız iktidarın yangın söndürmedeki beceriksizliğini sahada olduğumuz için yerel yönetimlere ihale etmesinin önüne geçildiği için çok kızgınlar.
Yandaş medya yaptığı karalama çalışması ile aynı zamanda ileride bölgede yapılacak betonlaşmanının önüne geçmede toplumsal birlikteliğin önüne geçmenin bir psikolojik harp tekniği uyguluyorlar. '' dedi.  

avukat-aliye-cosar,.jpg
avukat-aliye-cosar,-001.jpgHAVUZ MEDYASININ SUÇLULUK PSİKOLOJİSİ
CHP İlçe Başkanı Avukat Aliye Coşar, yaptığı basın açıklamasında, ormanlık alandan yerleşim yerlerine sıçramada 10 gün süren Manavgat Orman yangınında başta Belediye Başkanları Muhittin Böcek, Şükrü Sözen'in yangın bölgesinde hakla iç  içe olması ve yangını söndürmede kooedinatör olmasının yalan atmada mahir olan yandaş medyanın 'yangının uzun sürede yayılmasını ve hava desteği olmadığı için geniş bir alana yayılmasına neden oldukları için suçluluk psikolojisi içinde yalan haberlerle psikolojik harp taktiği uygulayan yalancı havuz medyasının yalan haberlerini kınadıklarını kaydetti.

avukat-aliye-cosar,-001.jpgavukat-aliye-cosar,-002.jpgBELEDİYE BAŞKANLARI YANGINDA HALKIN YANINDA OLDU
İlçe Başkanı Aliye Coşar, ''Yunanistan'ın bile 38 yangın söndürme uçağı bulunurken Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli çıkıp; envanterimizde kayıtlı bir tek yangın söndürme uçağımız yok diyor.  THK'nun hangarda bekleyen 8 yangın söndürme uçağı işlevsiz hale getiriliyor. Bunu söyleyenler utanmadan sıkılmadan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne(KKTC)'ye 8 uçakla pikniğe gidiyorlar. Lakin yangın bölgesine sadece bir kiralık uçak gönderiyorlar. Bu utanmazlıkları yüzünden Manavgat'ta 38 köyümüz yangından doğrudan etkilendi.

avukat-aliye-cosar,-003.jpg13 KÖY HARİTADAN SİLİNDİ
13 köyümüz adeta tamamen yanarak haritadan silindi. Tabi yangının çıktığı ilk dakikadan itibaren başta Belediye Başkanımız Şükrü Sözen, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, Antalya milletvekillerimiz Çetin Osman Budak, Cavit Arı, Rafet Zeybek, Aydın Özer, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın yangın alanında halkla iç içe olması ''''siyasi irade''  rahatsız etmiş olmalı. Sahada  hakla iç içe olmamız . Yangın bölgesinde halkı maniüpüle etme yalanlarının önüne geçtiğimiz için çok rahatsız oldular. Başkanlarımız Böcek ile Sözen'in yangın süresince evlerine gitmeyerek yangın söndürme çalışmalarının başında olmasından çok rahatsız oldular. Bu rahatsızlıklarını şimdi havuz medyasında uydurdukları yalanlarla algın oluşturmaya çalışıyorlar. Lakin güneş balçıkla sıvanmaz. Yalancılığı meslek haline getiren havuz medyasının yayın organları doğru objektif habercilik yapmıyor. Siyasi iradenin algı oluşturmada 'psikolojik harp teknikleri uygulayarak tetikçilik yapıyorlar.'' dedi. 

avukat-aliye-cosar,-004.jpg

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YALAN KARALAMA YAPTI
Ak Parti'den Antalya Milletvekilliği yapan Gökçen Enç'in yangın söndürüldü 12 gün sonra göstermelik yangın bölgesine gelerek Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e yönelik karalayan açıklamalarını kınadığını vurgulan Aliye Coşar şöyle kunuştu:,'' Bu hanımefendinin böylesi yalanlarda ısrarcı olmasının bir acısı olmalı. Oda bu hanım 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde  Ak Parti'den Antalya'nın nüfus bakımından en büyük merkez ilçesi  Muratpaşa'dan belediye başkanı adayı olmuştu. Seçim sonucunda  büyük hezimete uğrayan bu hanım şimdi  böylesi yalanlar ve şovlarla beni unutmayın bende varım demek istiyor herhalde. Yalancılığı alışkanlık haline getirenlere yazıklar olsun. '' 

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.