• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Başkan Şükrü Sözen: Turistik pazarcı esnafımızın yanındayız

Başkan Şükrü Sözen: Turistik pazarcı esnafımızın yanındayız
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen: Sivil toplum kuruluşlarının kendi yaşadıkları şehir ve ülke için söylediklerinin çok önemli olduğuna inandıklarını söyledi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 'Manavgat Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğuna yürekten inanan bir belediyeyiz.''dedi. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat Sabit ve Seyyar Pazarcılar Odasının Atatürk Kültür Merkezi (AKM)'nde yapılan olağan seçiminde yaptığı konuşmada, sivil toplum kuruluşlarının sadece kendi odalar ve üyeleriyle ilgili değil, sivil toplum kuruluşlarının kendi yaşadıkları şehir ve ülke için söylediklerinin çok önemli olduğuna inandıklarını söyledi.
manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-045.jpg
manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-042.jpgBaşkan Şükrü Sözen, ''Biz sivil toplum kuruluşlarının ne kadar önemli olduğu ortak bir konuda Manavgat'ın ortak menfaatı olan Ulualan mevkiinde bulunan toplamda 5 bin dönüm alanın kış turizmi için planları yapılmasına karşı tahsisinin 4 kişiye 800 dönüm üzerine tahsis edilmesine  Manavgat Taki Sivil Toplum Kuruluşları(STK)'ların ortak kararıyla karşı çıkması sonucu şimdilik geri atıldı Bakanlık tarafından . Bilindiği üzere pandemi kısıtlamaları ve ülkenin ekonomik şartlarından en fazla etkenlerden  biride  esnafımız ve sabit ve seyyar pazarcılar mız. Turistik pazarlara sabahın 05.00'te sergi açan esnafımız zor  ekonomik koşullarda durumu ve günü kurtarma içinde oldu

manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-043.jpg

İki yıldır. Manavgat'ta 1600 pazarcımız turistik pazarlarda sergi açıyor. Tahsisini bir türlü alamadık. Başvurularımız sürekli ret edildi. Alır almaz  Sorgun dada bölgemize tatile gelen ve yerleşik yaşayan yerleşik yabancılar için  ''turistik 'turizm pazarı açacağız''. Bizim görevimiz gerek pandemi koşulları gerekse ülkenin içinden geçtiği ekonomik koşullarda esnafın üstüne yük olarak binmek değil, yanında olmaktır. Bugüne kadar hep yanınızda olduk olmayada devam edeceğiz. '' diye konuştu. 

 

 manavgat-belediye-baskani-sukru-sozen,-044.jpg

Bu haber toplam 906 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.