• BIST 9626.79
  • Altın 2497.13
  • Dolar 32.596
  • Euro 34.8711
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 22 °C

Başarılı öğrencilere, Çolaklı'da ata binme ödülü verildi

Başarılı öğrencilere, Çolaklı'da ata binme ödülü verildi
Çolaklı Turizm Bölgesi'nde bir at çiftliği işletmecisi ikinci dönemde takdir alan öğrencilere karne hediyesi olarak ata binme ve Naturel Park içinde her türlü aktivite bulunma hediyesi verdi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya
- Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Çolaklı Turizm Bölgesi'nde bir at çiftliği işletmecisi ikinci dönemde takdir alan öğrencilere karne hediyesi olarak ata binme ve Naturel Park içinde her türlü aktivite bulunma hediyesi verdi.

Takdir belgesi yanında verilen ay çiftliğinin kartı ile öğrenciler üç ay içinde istedikleri zaman at çiftliğine ve Naturel parka gelerek karne hediyesi olarak güzel bir gün geçirilecek. Böylece öğrenciler 'Çalışan kazanır elması kızarır'', ve ' ''Çalışan demir ışıldar'' atasözünün gerçekleşmiş olduğunu gözlemlemiş oluyorlar.Bossea Natural Park birinci dönemde Antalya bölgesinde takdir alan ve başarılı olan yaklaşık 10 bin öğrenciyi at çiftliğinde ağırlamıştı 15 günlük yarıyıl tatili süresince .at-binen-ogrenci.jpg

ANTALYA'YA TATİLE GELEN TURİSTLER ÇOLAKLIDA AT SAFARİ TURU YAPIYOR

Çolaklı Turizm Bölgesi'nde bulunan Bössea Natural Park'ta bulunan at çiftliğinde 50'nin üzerinde at turizm sezonunda başta Alman, Avrupalı, İskandinav ve Rus turistlere ata binme ile bölgedeki ormanlık alanda doğa ve at safari turu hizmeti veriyor. Pandemi öncesi sezonda 10 bine yakın Avrupalı ve Rus turistlerin çiftlikte ata binme doğa turuna çıktığını belirtiyorlar. İşletme Sahibi Bülent Öz savaş,bu yılki hedefimiz 15 bin Alman, Rus, Orta Avrupalı ve İskandinav turisti ata binmeyi öğretmek ve doğal parkurumuzda sağa ile başvaşa kalmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Natural Park''ta yeni evlenen damat ve gelinlere gelecekte çocuk ve torunlarına güzel anı bırakmak için at üstünde ve faytonla gezerek fotoğraf çektirmeleri için ortam hazırladıklarını kaydetti.

at-binen-ogrenci.jpg.jpg Bossea Naturel Park İşletmesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Engin Akça,''' Alternatif turizm kapsamında Antalya'nın en ayrıcalıklı turizm destinasyonu . Beşkonak Köprülü Kanyonunda rafting ve kano su sporu yapabiliyor. Irmağı'nda , Oymapınar ve Manavgat Barajlarında bot tekne turu yapıyor. Tazı Kanyonu bda doğa ile başbaşa kaldıma da trekking ce Nordic Walking yapabiliyor. Yine Titreyen göl bölgesinde tatile gelen bir Avrupalı bisikletine binerek Şelalesi-Oymapınar Barajına kadar pedal çevirerek güzel gün geçirebilir. Yine bicim çiftlik ve Natural Parkta olduğu gibi , farklı at çiftliklerinde at binerek ve doğa ile başbaka kalarak güzel bir tatil geçirebilirler. İyi bir turizm sezonu geçiriyoruz. Bu sezon Antalya'ya tatile gelen ve en az 15 bin tatile gelen ata binme tutkununu ata bindirerek doğa ile başbaşa kalmalarını sağlayacağız. ' dedi.

at-binen-ogrenci-001.jpgNaturel Park İşletmesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Engin Akça, ''Çiftliğimizin sahibi Bülent Öz savaş Bey, okullarda başarılı ve çalışkan öğrencileri ata bindirerek ödüllendirmek istemesi üzerine okullara 10 binin ü bin bilet dağıtımı yaptık. Marifet iltifata tabidir. sözü gereğinde bizde öğrencilerimize iltifatta bulunarak, başarılarını anlamlandırmak istedik. '' ifadesinde bulundu.

Bu haber toplam 2362 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.