• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • Antalya 19 °C

Bakan Ersoy'un Eşi, ünlü sanatçılarla gül bahçelerinde

Bakan Ersoy'un Eşi, ünlü sanatçılarla gül bahçelerinde
Pervin Ersoy, "Isparta çok şanslı bir şehir. Buraya geldiğim için çok mutlu oldum" dedi.

ISPARTA, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, Isparta'da gül bahçelerini ve gül yağı tesislerini gezdi. Pervin Ersoy, "Isparta çok şanslı bir şehir. Buraya geldiğim için çok mutlu oldum" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un eşi Pervin Ersoy, 'Her şehri ünlüsüyle geziyoruz' projesi kapsamında Isparta'ya geldi. Pervin Ersoy ve beraberindekiler, Eğirdir Sorkuncak'taki gül bahçelerini ziyaret etti. Burada göl manzaraları arasında gül toplayan Pervin Ersoy ve beraberindekiler, Kuleönü beldesinde bulunan gül yağı tesislerine geçti. pervin-ersoy,-.pngBurada kendileri için hazırlanan güller arasına giren Pervin Ersoy, Isparta Belediyesi tarafından başlatılan 'Bu bayram sevgini postaya ver' kampanyasına da destek verdi. Isparta'yı tanıtan kartlardan alan ve başta eşi ve tanıdıklarına kartpostal gönderen Ersoy'a, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu'nun eşi Tuğba Seymenoğlu ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in eşi Şadiye Başdeğirmen eşlik etti.

“Isparta çok şanslı bir şehir”
Pervin Ersoy, "Isparta çok şanslı bir şehir. Çok güzel bir şehirde yaşıyorsunuz. Buraya geldiğim için çok mutlu oldum. Bir proje dahilinde bu gezileri yapıyoruz. Isparta'ya Ispartalı ünlülerimizle geldik. Ispartalı ünlülerden Tan Sağtürk, Murat Karahan, İlker Aksum bizimleydi. Hatta sürpriz ünlümüz vardı Muazzez Ersoy, o da geldi" dedi.

pervin-ersoy,--002.pngIsparta Belediyesi'nin Ramazan Bayramı dolayısıyla hayata geçirdiği 'Bu bayram sevgini postaya ver' projesiyle ilgili değerlendirmede bulunan Pervin Ersoy, "Şadiye Hanım bize projeden bahsetti. Çok güzel ve çok keyifli bir proje. Nostaljik bir olay. Tekrar kartpostallara dokunabilmek, onları zarfın içerisine koymak. Bu kadar güzel bir organizasyondan mutlu olduk. Hepimiz bir şeyler yazdık" diye konuştu.

 

Bu haber toplam 1908 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.