• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Aranov: Her Rus'un hayali ölmeden önce Antalya'da tatil yapmaktır

Aranov: Her Rus'un hayali ölmeden önce Antalya'da tatil yapmaktır
Antalya Türk-Rus Dostluk Platformu Başkani Andrey (Ahmet) Baranov, ''Ruslarin dünyada en fazla tatil tercihi yaptiği yer Türkiye'de Antalya’dır.

ABDURRAHMAN BÜYÜKKESKİN
ANTALYA - Türkiye'ye tatil için gelen ülkeler arasında Almanları geçen Ruslar, Antalya ve turistik yörelere yerleşme ve entegre olmada Almanlari geçti.

-andrey-(ahmet)-baranov,-.jpg

Antalya Türk-Rus Dostluk Platformu Başkani Andrey (Ahmet) Baranov, ''Ruslarin dünyada en fazla tatil tercihi yaptiği yer Türkiye'de Antalya’dır. Rusların dünyada en fazla evlilik yaptiği millette Türk erkekleridir. Her bir Rus'un en büyük hayali ölmeden önce Antalya'da tatil yapmaktır. Rusya'da çoğu inşaat işçisi yazın Antalya'da ailecek tatil yapmak için bazı ihtiyaçlarından fedakarlık yaparak tatil için para biriktirir. Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak krizinde Ruslar tatillerini Mısır, İspanya, Hindistan, Italya, Tayvan ve Yunanistan'da yaptılar. Ancak mutlu olamadılar. Yasak kalkınca yeniden Antalya'ya akın ettiler” dedi.

-andrey-(ahmet)-baranov,--001.jpg
-andrey-(ahmet)-baranov,--002.jpgRUS KADıNLAR AILE BAĞI OLAN TÜRK ERKEKLERI ILE EVLENIYOR
Rus kadınların, Türk erkeklerinin aile bağına verdikleri önem, anne-babaya gösterdikleri saygı nedeniyle evlenmekten çekinmediklerini belirten Baranov Rus kadınların özellikleri için şunları söyledi: “Rus kadınlar Türk aile yapısına entegre okata sıkıntı çekmiyorlar” dedi.
Rus kadınların da eşlerine ve ailelerine düşkün bir kültürden geldiğini anlatan Baranov “Rus kadınlar eşlerine çok düşkündür. Aynı zamanda eşlerine düşkün ve çok bağlıdırlar. Bu nedenle bird aha ülkelerine geri dönmeyi düşünmezler. Ancak ihaneti de affetmezler, hemen boşanırlar. Nikah akdine sıkı sıkıya bağlıdırlar. Eşinin anne ve babasına hürmette kusur etmezler. Bakıma muhtaç iseler hiç çekinmeden bakarlar. Bu özellikleri de Türk erkeklerinin Rs kadınları tercih etmesinde ayrıcalık oluyor vede diğer milletlere göre Rus kadınlarla diğer ülkelere göre daha çok evlilik yapıyorlar.”

-andrey-(ahmet)-baranov,--003.jpg
-andrey-(ahmet)-baranov,--004.jpgENÇOK EVLİLİK ALANYA’DA
Antalya bölgesinde Türk erkeğiyle evlenerek Türkiye'de yaşayan 6 binin üzerinde ailenin olduğunu ve en çok Rus evliliğini Alanya’da oluğunu belirten Baranov, Türklerle evlenen Rus kadınların oluşturduğu ailelerin hem Rusça hem de Türkçe bildiklerini belirterek “ Çocuklar iki kültürlü yetişiyorlar. Rus anneler çocuklarına hem Rus hem de Türk kültürünü öğretiyor. Yapılan istatibtiklerde evliliklerin yüzde 76'sında Rus kadınlar evlendikten kisa sonra müslüman oluyorlar. Müslüman olduklari için çocuklarda inanç çatışması olmuyor.”
 

Bu haber toplam 3851 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.