• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 25 °C

Antalya İl Turizm Müdürü İbrahim Acar resmen görevden alındı

Antalya İl Turizm Müdürü İbrahim Acar resmen görevden alındı
Daha önce fiili olarak görevden el çektirilen Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar resmen görevden alındı.

ANTALYA- Geçtiğimiz yılın aralık ayında Antalya Valisi Ersin Yazıcı tarafından görevden alınan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, resmen görevden alındı. Resmi Gazete’ye yayımlanan atama kararında, ‘’Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar 3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin 2’nci maddesi gereğince görevdem alınmıştır.’’ denildi. Daha önce fiili olarak görevden el çektirilen Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar bu kez resmen görevden alındı.

ibrahim-acar.jpg

 İbrahim Acar, Antalya'da kamu kurum ve kuruluşlarında il müdürü olarak 15 yıldır devam eden müdürlük göreviyle, en uzun süre il müdürü olma unvanını elinde bulunduruyordu. 2005 yılının mayıs ayında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç tarafından, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'ne il müdürü olarak atanmıştı.

VALİ MAKAMINA ÇAĞIRMIŞTI
İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlknur Selçuk ile birlikte Valilik makamına çağrıldığı ve Vali Yazıcı tarafından grevden alındığının tebliğ edildiği geçtiğimiz yılın aralık ayında haberlere yansımıştı. Yerine geçici olarak İlknur Selçuk'un atandığı kaydedilen Acar ise Valilik emrine alınmıştı. Acar'ın Teftiş Kurulu Raporu doğrultusunda görevden alındığı ifade edilmişti

selcuk.jpg

YEDİ BAKAN DEĞİŞTİ

İbrahim Acar, 2005 yılı mayıs ayında itibaren Kültür ve Turizm İl Müdürü olarak, 15 yıllık süreçte 8 bakan gördü. Sırasıyla Atilla Koç, Ertuğrul Günay, Ömer Çelik, Yalçın Topçu, Mahir Ünal, Nabi Avcı ve Numan Kurtulmuş ile görev yaptı. En son 2018'in Temmuz ayından bu yana da Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile çalıştı.

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü görevine vekaleten atandığını doğrulayan İlknur Selçuk Köker, Bakanlığın takdiriyle bu göreve getirildiğini ve devlette devamlılığın esas olduğunu söyledi.

Bu haber toplam 3679 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.