• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • Antalya 23 °C

Adonis Turizm Körfez'de

Adonis Turizm Körfez'de
Adonis Turizm Başkanı Tamer Çiçek, THTDC Başkanı Emin Çakmak Körfez'de “jet hızıyla” 1000’e yakın seyahat acentesi ile buluşuyor.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
MUSCAT / UMMAN -
Türkiye’de seyahat acenteciliğine getirdiği yeniliklerle tanınan Adonis Turizm Körfez ülkelerinde “jet hızıyla” düzenlediği çalıştaylarda 10 günde 5 ülkede 6 şehirde 1000’e yakın seyahat acentesi ile buluşuyor.
Dünya Sağlık Turizmi Konseyleri ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Emin Çakmak işbirliğinde  Riyad ve Cidde'de çalıştaylar düzenleyen Adonis Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Çiçek, 1 Mayıs'ta Umman-Muscat Intercontinental Otel'de seyahat acenteleri ile buluşuyor. 2 ve 3 Mayıs'ta Katar, Doha'da Retaj Otel'de acentelerle çalıştay yapılacak.
4 Mayıs'ta BAE'de Sharjah'ta Air Arabia işbirliğinde yapılacak çalıştay sonrası Dubai'ye geçilecek., 5 Mayıs'ta Dubai'de seyahat acenteleri ile buluşulacak.
Dubai'de ofis Açan Adonis Travel, 5-8 Mayıs arası Dubai'de düzenlenen ve dünyanın sayılı fuarlarından biri haline gelen Arabian Market Travel-ATM'ye katılacak.

adonis4.jpg

32522.jpg

TAMER ÇİÇEK: KÖRFEZ’DE HEDEF BÜYÜTÜYORUZ

Adonis Travel Yönetim Kurulu Başkanı ve Türk-Ortadoğu Turizm Konseyi Başkanı Tamer Çiçek “Dubai'de ofis açtık ve Körfez ülkelerinde hedef büyütüyoruz. Suudi Arabistan’da Riyad ve Cidde’de, Umman’da Muscat, Katar’da Doha, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Sharjah ve Dubai’de düzenlediğimiz buluşmalarda ikili görüşmeler yanında Türkiye’nin sağlık turizmini de tanıtacağız” dedi.

adonis2.jpg

EMİN ÇAKMAK: SAĞLIK TURİZMİNDE KÖRFEZ BÜYÜK PAZAR

Adonis Turizm’in Körfez ülkelerinde düzenlediği çalıştaylara katılan Dünya Sağlık Turizmi Konseyleri ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Emin Çakmak “Türkiye’nin sağlık turizminde hedef ülkeleri ve en büyük pazarı olan Körfez’de Türkiye’nin sağlık turizmindeki gücünü anlatacağız. Türk Hava Yolları ve Air Arabia’da toplantılarda sunum yaparak sağlık turizmine ulaşımda verdikleri destekleri anlatacaklar” dedi.

32545.jpg

EMİN ÇAKMAK: 2009 ÇALIŞTAYLARI YÜZDE 30 ARTIŞ GETİRDİ

Emin Çakmak "2009 yılında 7 günde 7 Körfez ülkesinde hızlı çalıştaylar düzenleyerek Türkiye'nin sağlık turizminde yüzde 30 artışa katkıda bulunduk. Türkiye'nin sağlık turizmini tanımayan Bahreyn, Kuveyt, Katar, Umman, Yemen, Dubai, Abudabi gibi ülkeler artık Türkiye olmadan sağlık düşünmüyorlar. Adonis Turizm ile işbirliği içinde yaptığımız çalıştaylar sağlık turizminde artış getirecektir" şeklinde konuştu. 2009 haberinin linki şöyle:
https://www.turkiyeturizm.com/news_detail.php?id=19837

ADONİS TURİZM İNTERNETTE DEVLER LİGİNDE
Türkiye’de kurduğu adonis.com sitesi ile internet ortamında pazarlamada devrim yaratan ve uluslararası fuarlarda booking.com, expedia gibi dünya devleri ile birlikte standlar açan Adonis Turizm, devler ligine girdi. Adonis Turizm bu kez uzmanlık alanı olan ve yıllardır çalıştığı Körfez ülkelerindeki seyahat acentelerine farklı çalıştaylar düzenledi. Türk-Ortadoğu Turizm Konseyi başkanlığını yürüten Tamer Çiçek, son yıllarda Arap ülkelerinden Türkiye’ye sağlık turizmi için gelen sayısında artış olduğunu söyledi.

SAĞLIK VE TATİL PAKETLERİ HAZIRLADIK
Tamer Çiçek, her gün sağlık turizmi için uçaklar dolusu Arap turistin hem sağlık, hem de tatil için Türkiye’ye geldiğini belirterek “Arap turiste tatil ve sağlık turizminin içinde olduğu özel paketler hazırladık. Hizmetimizi Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi ile işbirliği içinde Türkiye’nin her yöresinde veriyoruz. Arap turiste verilen hizmeti geliştirdik ve çalıştaylarda seyahat acentelerine sunum yaparak onları bu çalışmanın içine katacağız” dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.