• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 21 °C

30 çöp arabasına çocukların yaptığı resimler ödül kazandırdı

30 çöp arabasına çocukların yaptığı resimler ödül kazandırdı
Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları kategorisinde ödül getirdi.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
Antalya Manavgat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği, “Temizlik Araçlarımız, Çocukların Hayalleriyle Renkleniyor” projesi, ödül getirdi. Belediyeye ait 30 temizlik aracına, çocukların “Temiz Şehir, Sağlıklı Toplum” bilinciyle yaptığı resimler giydirildi.
akdeniz-belediyecilik-proje-yarismas.jpgAnlamlı proje, Akdeniz Belediyeler Birliği tarafından bu yıl 7.’si düzenlenen Akdeniz Belediyecilik Proje Yarışması’nda Çevre Koruma ve Alt Yapı Çalışmaları kategorisinde ödül getirdi. 5 kategoride, 23 üye belediyenin 54 proje ile katılım gösterdiği yarışmanın ödül töreni, Antalya Mimar Sinan Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapıldı. Törene, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’i temsilen Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Ödevoğlu, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Doğanay Demir ve proje yazarı Ümit Gündüz Sağlam katılarak ödülü, Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün elinden aldı. Çocukların nasıl bir çevrede yaşamak istediklerini resimlere yansıması ve bu resimlerin belediye tarafından daha görünür kılınması, Manavgat halkının da takdirini topladı. akdeniz-belediyecilik-proje-yarismas-001.jpgManavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, “Anlamlı projemiz çevreye duyarlı bireylerin yetişmesinde faydalı olması yönünden özgün, toplumsal farkındalık yaratan ve sürdürülebilirlik açısından da başarılı bulundu. Şimdilik 30 temizlik aracımızı çocuklarımızın resimleriyle süsledik. İlerleyen süreçte bu sayıyı artıracağız. Temiz bir şehir ve temiz toplumu, geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız oluşturacağına inanıyoruz. Belediye olarak bu bilinci çocuklarımıza aşılamayı hedef edindik. Projemizin ödül getirmesi son derece mutluluk verici. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
akdeniz-belediyecilik-proje-yarismas-002.jpgakdeniz-belediyecilik-proje-yarismas-003.jpg

Bu haber toplam 1971 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.