• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • Antalya 20 °C

22 köyü yanan Manavgat doğal afet kapsamına alınmalı

22 köyü yanan Manavgat doğal afet kapsamına alınmalı
İYİ  Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek' den bilgi aldı.

Abdurrahman Büyükkeskin
Manavgat/Antalya -
İYİ  Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yangında zarar gören köyleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yangınla ilgili Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek' den bilgi aldı. Meral Akşener İYİ Parti Antalya Milletvekilleri Feridun Bahşi ile Hasan Subaşı eşlik etti.  Orman yangınında Manavgat'ta 22 köyün tamamen yandığını belirten Meral Akşener, Manavgat'tan önce Marmaris'teki yangın bölgesinden geldiğini Muğla ve Antalya'daki orman yangınlarında en önemli sıkıntıların başında koordinasyon eksikliği olduğunu  kaydetti. 

iyi -parti-genel-baskani-meral-aksener,.jpg İllerde valiliklerin ilçelerde kaymakamlıkların böylesi felaket günlerinde birlik , beraberlik ve yekvücut içinde  olması gerekirken etkin mücadele etmede 'Millet ittifakı '' belediyelerinin devre dışı bırakılması saçmalığından bir an önce vazgeçilmesi gerektiğini kaydetti. Meral Akşener,'' Böylesi acılı bir günde çok söylenecek söz var ama; acımız çok büyük birlik ve beraber olmak içinde olmamız gerekirken koordinasyonda ülkeyi yönetenlerin Millet İttifakı '' Belediyelerini devre dışı bırakma saçmalığından bir an önce vazgeçilmeli. Muğla'da ve Antalya'da yangın söndürmede sarp ve patika noktalarda yanan orman alanları söndürmede  yangın uçağına ihtiyaç var. Yangın uçakları yangını söndürmede helikopterlerden daha etkili olduğunu herkes biliyor Yangın söndürme uçakları illede çok söz söyleyeceğim ama; gün birlik ve beraberlik günü. Manavgat'ta 22 köy tamamen yanmış; doğal afet kapsamına alınmalı. Genel Afet Kapsamına alacaklarını söylüyorlarmış. Böyle bir saçmalığa İYİ Parti olarak izin vermeyeceğiz ' dedi. 

iyi -parti-genel-baskani-meral-aksener,-001.jpgÜlke genelinde çıkan orman yangınlarında kundaklama olması ile ilgili ülkeyi yönetenlerin '' Çok acil bir şekilde '' sorumluları bulması gerektiğini belirten   Akşener, '' Bu konuda sabotajla ilgili ellerinde bilgi varsa kamuoyundan saklanmamalı. Kamuoyu ile paylaşılmalı. Milletimizin birlik ve beraberliğimizi bozacak olaylara kapı aralanması.'' ifadesinde bulundu.  

iyi -parti-genel-baskani-meral-aksener,-002.jpg

Bu haber toplam 789 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.