• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Yeni yıla Maldivler’de girin

Yeni yıla Maldivler’de girin
Maldivlerin incisi Constance Halaveli Otel, 24 Aralık 2014 – 1 Ocak 2015 tarihleri aralığında konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

MALDİVLER- Maldivlerin incisi Constance Halaveli Hotel, konuklarını benzersiz bir yılbaşı programıyla ağırlıyor. Damaklarınızda unutulmaz tatlar bırakacak lezzetleri, birbirinden keyifli kokteylleri, yemek sınıfları ve eğlence dolu partileriyle Constance Halaveli Hotel’de , yeni yıla keyif ve mutluluk dolu bir ‘merhaba’ deyin.

Constance Halaveli Otel, 24 Aralık 2014 – 1 Ocak 2015 tarihleri aralığında konuklarına eşsiz bir deneyim sunuyor. Güne mükemmel bir başlangıcın ardından, öğleden sonraları 15:00-17:00 saatleri aralığında Jahaz Bar’da, keyif dolu bir brunch sizleri bekliyor. Yerel Dilmah ve TWG çayları, elmalı ve tarçınlı tartlar, çörekler ve Maldivler’in nefis kokulu panettoları brunch keyfinizi ikiye katlıyor.

_constance-halaveli2.jpg

Constance Halaveli Otel’de gün birbirinden lezzetli kokteyl saatleri ve yemek sınıfları ile devam ediyor. Saat 18:00’dan başlayarak gece yarısına kadar süren tekila, şampanya, şarap, jing kokteyllerine Jahaz Bar’ın eşsiz manzarası eşlik ediyor. Çikolota yapımı ve dünya mutfakları yemek sınıfları ise tatilinizin lezzetli dakikalarını yaşatacak.

Akşam yemeğiniz  Jahaz Resturant’ta bir başka! Jahaz Resturant’ta deniz ürünlerinden, et yemeklerine, kabuklu yiyeceklerden ağız sulandıran tatlılara kadar geniş bir menü sunuyor. Grupların canlı performansı ise gecenizin keyifli eşlikçisi. Halaveli’nin romantik resturantı Meeru ise ala carte menüsüyle sizleri bekliyor.

25 Aralık 2014’de Dünya mutfağının en iyi örneklerinin sergilendiği Christmas yemeği, saat 19:30-22:30’a kadar  Jahaz Resturand and Beach’te. Ödüllü şefler, damaklarına şölen yaşatırken, Bodu Beru grubu şarkıları ile gecenizini keyiflendirecek.

Constance Halaveli Otel misafirleri, 2014’ün son gününe eğlenceli bir şekilde veda ediyor. 2015’e merhaba diyeceğimiz yılın en büyük partisi günün ilk dakikalarıyla başlıyor. Halaveli Jahaz Bar’da 8:30da başlayacak olan lezzetli büfesi yıla lezzetli bir başlangıcın sinyali niteliğinde.

Gece saatlerine doğru sahneyi alacak yerel müzik gruplarıyla dans, eğlence ve lezzeti bir arada yaşayacaksınız. Geri sayımın hemen ardından 2015’i havai fişekler ile karşılıyor olacaksınız.

Sonrasında ise sabahın ilk ışıklarına kadar dans…

Yeni yılın ilk gününe  lezzet dolu bir başlangıç yapın! Saat 11’de başlayacak olan brunch, reçeller, yumurtalar, Fransız tostları, kısacası seçenekler açısından oldukça zengin bir biçimde sizleri karşılayacak. Unutulmaz bir gecenin ardından enfes tatlarla enerji depolayın.

Gün, geceyi vurduğunda ise lezzet dolu dakikalar başlıyor. Saat 19:00-22:30 Jahaz Resturant’ta İtalyan büfesi ile 19:00-22:30 arasında taze, otantik, mevsimsel lezzetler, zarif sunumlarla buluşacak.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.