• BIST 8872.85
  • Altın 3007.928
  • Dolar 34.2845
  • Euro 37.163
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 4 °C
  • Antalya 16 °C

Yalıkavak’ta köpek, kedi katliamı

Yalıkavak’ta köpek, kedi katliamı
Yalıkavak'ta köpeklerin yiyeceğine zehir karıştırarak ölümüne sebep olanların yakalanması için güvenlik güçleri harekete geçti

ZAFER BAYKAL-TÜRKIYE TURIZM
BODRUM-
Yalıkavak’ta meydana gelen esrrangez kopek katliamları Bodrum’u ayağa kaldırdı. Özellikle hayvanseverler köpeklerin yiyeceğine zehir karıştırarak ölümüne sebep olanların yakalanması için harekete geçti. Bu arada turizm tesislerinden bakımlı ve kayıtlı bulunan özel köpeklerin zehirlenmesi üzerine bölgede güvenlik kuvvetleri inceleme başlattılar.

turgay-deniz.jpg

LA MAISON BUTIK OTELIN KÖPEKLERI ZEHIRLENDI

Bodrum’da Yalıkavak Mahallesi, Plaj Caddesi’ndeki ’La Maison’ butik otelin işletmeceliğini yapan Galatasaraylı eski yönetici, işadamı Turgay Kıran’ın ortağı Deniz Anapa’nın değerli köpekleride katliama kurban gitti.

deniz4.jpg

Deniz Anapa’nın labrador cinsi bir yaşındaki ’Karaçiçeğim’, dört yaşındaki çoban köpeği ’Gülenyüz’, melez olan altı aylık ’Body’ ve bir yaşındaki ’Beyaz’ isimli dört kepeği kusmaya başladyınca olay anlaşıldı.
Köpeklerin zehirlendiği fark eden otel müdürü Sezer Atlı ve aşçı Süleyman Akar, veteriner çağırırken, otel personeliyle köpeklere ilk müdahaleyi yaptılar Ancak, tüm çabalara rağmen acı içinde kıvranan dört köpek 10 dakika içinde öldü.

kopekler.jpg

HABERI İSTANBUL’DA ÖĞRENEN DENIZ ANAPA HASTANEYE KALDıRıLDı

Personelin haberi üzerine köpeklerininin öldürüldüğünü İstanbul’da öğrenen Deniz Anapa fenalaştı.  Sinir kirizi geçiren Anapa, bir özel hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Turgay Kıran, Bodrum’da polis ve belediye zabıta ekiplerini arayıp durumu bildirdi. Polis ve zabıta ekipleri, köpekleri zehirleyen kişinin bulunması için çalışma başlattı. Köpeklerden biri incelenmek üzere İzmir’in Bornova İlçesi’ndeki Veteriner Kontrol Enstitüsü’ne gönderildi.

TURGAY KIRAN: CEZASIZ KALMAMALI
İşadamı Turgay Kıran,Deniz hanım’ın çocukları gibi baktığı dört köpeği birden zehirleyecek kadar gözü dönmüş katillerin bulunması için ne gerekiyorsa yapacağız.Köpeklerimizi öldürenler cezasız kalmamalı. Deniz Hanım, durumu öğrenince çok kötü oldu. Şu an hastanede tedavi altına alındı" dedi.Polis, köpeklerin zehirlenerek telef edilmesiyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

TARıM ILAÇLI TAVUK ETI ILE ZEHIRLEDILER
Yapılan incelemede dört köpek ve iki kedinin tarım ilacı karıştırılmış tavuk eti verilerek telef edildiği ortaya çıktı. Deniz Anapa, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki hesabından köpeklerinin katledildiği yerde eylem yapacağını duyurdu. Polis, köpeklerin zehirlenerek telef edilmesiyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.