• BIST 10895.25
  • Altın 2506.579
  • Dolar 32.1801
  • Euro 34.9308
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C
  • Antalya 21 °C

VIP Turizm, Beyrut ofisinİ açtı

VIP Turizm, Beyrut ofisinİ açtı
VIP Turizm, Beyrut ofisinin açılışını gerçekleştireceği Beyrut turunda “Jean Michel Jarre” konserini de tura katarak ayrıcalıklı bir programa imza atıyor.

BEYRUT- VIP Turizm, Beyrut ofisinin açılışını gerçekleştireceği Beyrut turunda “Jean Michel Jarre” konserini de tura katarak ayrıcalıklı bir programa imza atıyor. Ayrıca VIP Turizm, bir ilke de imza atarak Beyrut ofisinin açılışı sırasında dünyanın en çekici gezi merkezlerinden oluşturduğu “VIP Trend Turları”nı lanse edecek.
VIP Turizm, her haftasonu düzenlenecek Beyrut turlarında katılımcılara, Beyrut"un yüzyıllara dayanan zengin kültürünün yanında Orta Doğu"nun tüm çekiciliğini ve Batı"nın modernizmini taşıyan kişiye özel tasarlanmış cazip gece hayatını da yaşatacak. Neredeyse tüm haftasonu durmaksızın süren çılgın “beach” aktivitelerine katılacak dilerseniz gündüz turlarını kültür ile zenginleştirebilceksiniz.



VIP Turizm"in hedefleri arasında yeni ve cazip bir merkez olan Beyrut"ta, kongre ve toplantı dünyasına hitap edecek organizasyonlar düzenleyerek, kongre pazarı için yeni bir destinasyon oluşturmak da yer alıyor. “VIP Trend Turları” ile bu sektöre yenilik katmayı amaçlayan VIP Turizm sektörde farklılık yaratmaya devam ediyor.

Jean Michel Jarre"den Elektonik Bir Beyrut Gecesi

Akdenizi mahçup izleyen gizemli şehir Beyrut ve elektronik müziğin yaratıcısı Jean Michel Jarre... Doğu medenyetininin ve zarafetinin kucağında “Beyrut Souk” da 18 Eylül"de bir efsane için buluşmaya hazırlanıyor. VIP Turizm, bu efsaneye tanıklık etmek isteyenleri bu büyülü atmosfere götürüyor.
VIP Turizm"in konsere özel düzenlediği, 2 gece/3 günlük Beyrut turu ile, Beyrut"un görkemli atmosferinde, Fransız elektronik müzik efsanesi, Jean Michel Jarre"un konserine katılacak; medeniyetlere beşiklik etmiş, tarihi, dinleri, gelenekleri, eserleri, insanları, sanatı, mitolojisi ile Ortadoğu cümbüşüne renk veren Beyrut"u ve size özel tasarlanmış Beyrut gece eğlencelerine katılacaksınız. Sizler için önceden belirlediğimiz Beyrut"un en özel mekanlarında akşam yemeğinizi yiyecek, şehrin en trend mekanlarında eğlenme şansını yakalayacaksınız.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.