• BIST 12433.5
  • Altın 6903.99
  • Dolar 43.493
  • Euro 51.4294
  • İstanbul 3 °C
  • Ankara 1 °C
  • Antalya 10 °C

Via Port’ İstanbul'da atamalar

Via Port’ İstanbul'da atamalar
Via Hotel İstanbul and Via Port Convention & Expo Center’da yiyecek-içecek, Mutfak, Gelirler ve Organizasyon bölümlerinde yeni atamalar yapıldı.

İSTANBUL/ Via Hotel İstanbul and Via Port Convention & Expo Center"da yiyecek-içecek, Mutfak, Gelirler ve Organizasyon bölümlerinde yeni atamalar yapıldı.

Davut DUMAN, Via Hotel İstanbul"da Yiyecek&İçecek Direktörü olarak göreve başladı. Duman daha önce 2005-2007 yılları arasında Hotel Dedeman Silk Road Tashkent"te Yiyecek&İçecek Müdürlüğü, 2007-2010 yılları arasında ise Intercontinental Hotel Groups and Resort Holiday Inn-Almaty"de Yiyecek&İçecek Müdürlüğü görevlerini üstlenmişti.

Aydın DAYI da Via Hotel İstanbul"da Mutfak Şefi oldu. Dayı daha önce 1979-1986 yılları arasında Sheraton Hotel"s de Sous Chef, 1986-1989 yılları arasında Altınel Hotel"de, 1989-1994 yılları arasında Ramada Hotel "de Sous Chef olarak, 2000-2002 yılları arasında Grand Marmara Otel"de, 2002-2007 yılları arasında ise The Colony Hotel"de Mutfak Şefi olarak görev yapmıştı.

Nehir KAPLAN, Via Hotel İstanbul"da Gelirler Müdürü oldu. Kaplan daha önce 2007-2009 yılları arasında The Ritz Carlton Hotel"de Rezervasyon Şefi olarak, 2009-2010 yılları arasında ise The Sofa Hotel"de Uluslararası Satış Pazarlama Yöneticisi olarak görev yapmıştı

Yıldız ALPTEKİN, Via Hotel İstanbul"da Davet Satış Müdürü oldu. Alptekin daha önce 1990-2008 Yılları arasında Hilton Ankara"da Konferans ve Organizasyon Satış Müdürlüğü ve 2009 Yılında Rixos Grand Ankara"da Konferans ve Organizasyon Satış Müdürlüğü yaptı.

K.Ogün TURANLI, Via Hotel İstanbul"da Kongre Merkezi Müdürü oldu. Turanlı daha önce 1995-2006 yılları Arasında İstanbul Princess Otel"de Önbüro Müdürlüğü, 2006-2008 yılları arasında Grand Cevahir Otel"de Önbüro Müdürlüğü, 2008-2010 yılları arasında Dedeman İstanbul Otel"de Önbüro ve Gelirler Müdürlüğü yaptı

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.