• BIST 13779.39
  • Altın 6659.71
  • Dolar 47.6791
  • Euro 55.1258
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 32 °C
  • Antalya 33 °C

Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti

Alaçatı Marina'nın sahibi konkordato ilan etti
Çeşme’deki Alaçatı Marina’nın da sahibi olan Sapancalı ünlü iş insanı Fatih Faruk Fil, kendisi ve bazı şirketleri için konkordato talebiyle mahkemeye başvurdu.

ÇEŞME - Geçtiğimiz yaz Alaçatı’da yürürken ayağından vurulan Çeşme’deki Alaçatı Marina’nın da sahibi olan Sapancalı ünlü iş insanı Fatih Faruk Fil, kendisi ve bazı şirketleri için konkordato talebiyle mahkemeye başvurdu.
Mahkeme Filoğlu Grup şirketleri hakkında 3 aylık geçici mühlet verdi. Fatih Fil'in Foça'da da bir oteli, Aliağa'da yatırım projeleri bulunuyor.
faruk-fil.jpg
 fatih-faruk-fil,-001.jpgfatih-faruk-fil,-002.jpgfaruk-fil-001.jpg fatih-faruk-fil,-003.jpg
 

Filoğlu Grubu’ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Filoğlu Group Yönetim Kurulu olarak, son dönemde yaşanan gelişmeler doğrultusunda, şirketlerimizin bir kısmı için konkordato sürecine girmiş bulunmaktayız.
Bu karar, yalnızca kendi finansal dengemizi korumaya yönelik değil; birlikte yol yürüdüğümüz iştiraklerimizin, iş ortaklarımızın ve tedarikçilerimizin haklarını korumak, oluşabilecek riskleri kontrollü şekilde yönetmek amacıyla alınmıştır” denildi.

Bu haber toplam 2537 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.