• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Uzel yatçılık artık İstanbul’da

Uzel yatçılık artık İstanbul’da
Bodrum’daki Turizm Yat Acenteciliği İstanbul’a taşıyan Ayşin Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık, fark yaratan etkinliklerle faaliyetlerine başladı.

ISTANBUL- Bodrum’daki 13 yıllık Turizm Yat Acenteciliği deneyimlerini 2014 yılında İstanbul’a taşıyan Ayşın Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık, fark yaratan etkinliklerle faaliyetlerine başladı. Deniz tutkunları için seçkin ve ayrıcalıklı bir hizmet yaklaşımıyla yola çıkan Uzel Yatçılık, ahşap yelkenli tekne turu, yeni tekne imalatı ve tadilatı, proje çalışması takibi ile beraber tekne ekibi oluşturma faaliyetleriyle uçtan uca çözüm üretiyor.

UZEL YATÇILIK YILLARIN TECRÜBESİYLE SEKTÖRE MERHABA DEDİ
Ayşın Uzel ve Melih Uzel’in kurduğu Uzel Yatçılık, ahşap yelkenli tekne turu, yeni tekne imalatı ve tadilatı, proje çalışması takibi ile beraber tekne ekibi oluşturma faaliyetleri gösteren Uzel Yatçılık’ın odak noktasını, Ege ve Batı Akdeniz bölgelerinde “Mavi Yolculuk” olarak adlandırılan yat gezileri oluşturuyor. Uzel Yatçılık, müşterilerine sunduğu geniş yat kiralama seçenekleri ile yurt içi ve yurt dışı acentelere ürün desteği vererek deniz turizminin geniş kitlelere yayılmasını amaçlıyor.

FARKLı ROTALARDA HIZMET
Uzel Yatçılık Kurucu Ortağı Ayşın Uzel, ağırlıklı olarak Mayıs-Kasım ayları arasında gerçekleştirilen tekne turu gezilerinde hemen hemen her limanda bulunan yelkenli tekneler ile farklı rotalarda hizmet verdiklerini belirterek, “Deneyimlerimiz bize her müşterinin farklı beklenti ve ihtiyaçları olduğunu, bu sebeple standart hizmet paketlerinin tatminsizlik ve sıradanlık yarattığını gösterdi. Bundan yola çıkarak bizimle iletişime geçildiği andan itibaren müşterilerimizle birebir iletişim kurarak, dikkatle planlanmış, doğru alternatif sunumlarıyla ilerlemenin memnuniyeti artırmada en etkin rol olduğu bilinciyle hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. İster günlük ister haftalık, dilediğiniz süre için deniz tutkunlarına yelkenli, rahatına düşkünlere gulet, hız ve lüksün tadını çıkartmak isteyenlere ise motor-yat seçenekleri sunarak farkımızı ortaya koyuyoruz” dedi.
2002 yılından bu yana Bodrum’da Turizm Yat Acenteliği alanında çalışan Ayşın ve Melih Uzel, tekne gezilerinde misafirlerine eşsiz koylar dışında, geleneksel tatları tadabilecekleri, tarihsel miraslarımızı keşfedecekleri hatta enerjilerini değiştirebilecekleri faaliyetlerle hizmet veriyor.

Ayşin Uzel Hakkında:
Ayşın Uzel 1969 İstanbul doğumlu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden ve İşletme master programından mezun olan Uzel, kariyer hayatına ürün geliştirme ve pazarlama uzmanı olarak başladı.
Ayşın Uzel, yaklaşık 12 sene boyunca Bodrum’da A grubu turizm acentası olarak faaliyet gösteren bir firmada yat turizmi ve organizasyonu görevlerini üstlendi.
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.