• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Uzay seyahati 34 bin dolar

Uzay seyahati 34 bin dolar
Lotus Exclusive tarafından 34 bin dolar bastıranın uzay seyahatine gönderildiği pakette eğitim, gidiş ve dönüş partileri yer alıyor.

İSTANBUL-Lotus Exclusive 34 bin dolar bastıranı uzay seyahatine gönderiyor. Türkiye"ye ilk kez sunulan uzay gezisi paketi ücretinde uzaya gitmek için verilecek eğitim ve sonrası gidiş partisi, dönüşte ise karşılama partisini kapsıyor.

Lotus Exclusive 2010 yılına erken başlıyor.
Dilerseniz Oscar töreninde yıldızlarla yenilen bir yemek veya uzaya yapılan bir yolculuk. Bir film yıldızının evinde düzenlediği bir parti veya üye gece klüplerinde vip giriş ve indirimler.Bebek bakıcısından, araç kiralamaya, avukatınızdan, doktorunuza hayatın içinde ihtiyaç duyacağınız her anda...

Lotus Exclusive tarafından “Türkiye"de bir ilk: Uzay seyahati başlıyor” diye tanıtılan açıklamada şunlara yer verildi:

Biz hayallerinizi gerçekleştirmek için varız. Gelin uzayın derinliklerini beraber keşfedip bu inanılmaz macerayı bir belgesele çevirelim.

Yolculuk güzel bir rezervasyon ve yerinizi ayarladığınız anda gidecek ilk gruba katılmanızla başlıyor… Virgin Galaktik operasyonlarından başlayıp, uçuşunuza kadar olan tüm zaman zarfı içerisinde sizi bilgilendirerek sürekli etkin olmanızı sağlayacağız. Uçuş öncesi aktivitelere katılımınız ve fikirlerinizi paylaşabilmek için bir sürü fırsatınız olacak. Astronotların söylediği üzere, hiçbir şey sizi uzaya ilk uçuşunuza hazırlayamaz ama biz size bu inanılmaz deneyimin her saniyesini aklınızda tutmanız ve bütün güzelliklerin tadına varmanız için tüm ekipmanlarımızla sizin buradayız.. Virgin firmamızdan beklediğiniz üzere sizin rahatınız ve mutluluğunuz, bu unutulmaz deneyimin en başından başlayarak size özel belgesel şeklinde çekilmiş bir kayıt, astronot kanatlarınız ve unutulmaz anlar ile bittiği zamana kadar bizim en önemli amacımızdır.

Hazır mısınız ?
Uzaya olan yolculuğunuz tam anlamıyla inanılmaz bir duyu yüklemesi olacak… Uzay istasyonundan 50.000 ft e kadar ana gemiye bağlı, özel dizayn edilmiş bir uzay mekiğinin içerisinde olacaksınız. Alanında üstün eğitim almış pilotlar eşliğinde tüm mürettebat sizin rahatınız ve bu özel turun her anını size unutulmaz kılmak için hazırlar. Sonrasında kalkış için geri sayım, ardından tahmin edilemez kontrollü güç dalgası öncesi bir dakikalık kısa bir sessizlik ve istasyondan ayrılış…

Saniyeler içerisinde 2500mph ulaşan ve ses hızının 3 katı ile yolculuk…
Atmosferin katmanları arasından geçerken, yavaşça gökyüzünün maviliğinden leylak rengine ve son olarak siyaha geçişine şahit olacaksınız. Bu gerçeklik ve yüksekliğin verdiği hisse bayılacaksınız. Yavaşça rahatlayacak tüm duyularınızı alarma geçirecek ve her anı hafızanıza kaydetmeye çalışacaksınız.Roket motoru kapandı ve şuan ortalığı tamimiyle sessizlik kaplamış durumda. Ama sadece sessizlik değil..Sessizlik.Uzay mekiğinin sessizliği size adeta ilham verecek.. Doğduğunuz günden bu güne kadar üzerinizde hissettiğiniz yer çekimini baskısı artık yok… Tüm duyularınız harekete geçişmiş durumda. Yukarı aşağı olmadan yavaşça koltuğunuzdan yükselerek rüyalarınızda bile yaşayamayacağınız bir özgürlük. Bir süre bu keyfi sürdükten sonra büyük bir pencerenin önüne gelerek yerçekimi olmayan bu ortamın sizi heyecanlandıracak müthiş görüntülere şahit olacaksınız. Üstünüzde ya da altınızda hayatınız boyunca görmediğiniz kadar güzel görüntülerin geçişi duygularınızı anlatamayacağınız kadar yoğun yaşamanıza sebep olacak.

Atmosferdeki yolculuğunuz sırasında maviliklerden siyaha geçiş size adeta kırılacak bir şeymiş gibi görünecek. Baktığınız görüntüler aslında bütün insanlığın yaşam kaynağı ve aslında eviniz… Tüm arkadaşlarınızın astronot kıyafetleri içerisinde düşüncelere dalmış ve yaşadıkları bütün mutlu anılar arasında kaybolmuş bir şekilde olduğunu fark edeceksiniz.
Pilotlarınızın size koltuklarınıza dönmeniz ricası üzerine yer çekimi yavaş yavaş geri gelmeye başlayacak. Hız keserken üzerinizde hissedeceğiniz baskı g kuvveti derecesinde olsa da size öğretilen şekilde yatıyor olacak ve uzay mekiğinin kanatlarının çıkardığı sesi, atmosferden geçerkenki güç dalgasını hissedeceksiniz. G kuvvetinin yarattığı baskı sayesinde kendinizi hala uzayda gibi hissediyor olsanız da pilotunuzun rahatlatıcı sesiyle huzurla evinize vardığınızı duyacaksınız.

Aynı akşam, kutlamalar ve kanat töreninden sonra sonunda yalnız kalacak ve hayatın hiçbir zaman aynı olmayacağını düşüneceksiniz fakat artık uyumanız gerekiyor… Belki de Virgin Aurora Borealis uçuşu için plan yapmaya başlayacaksınız…

İşte buna değer…
Tarih: Hava koşulları dahilinde istenilen dönem düzenlenebilir...
Uzay gezisi & Eğitim & After party: 34.000 $ 'dan itibaren..

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.