Bora Özgen-Türkiye Turizm
İSTANBUL- TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Boğaziçi BYK’nın İstanbul Asitane lokantasında verdiği yemekte yaptığı konuşmada, TÜROFED Başkanı Ahmet Barut’un Antalya’ya yaptığı tonuşmaya atıfta bulunarak “Ahmet barutsa, ben de ateşim” diyerek yeni bir tartışma başlattı.
Boğaziçi BYK Başkanı ve Minka Travel'in Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Karagöz'ün acentelere düzenlediği yemeğe katılan Başaran Ulusoy, turizmin seyahat acenteleri olmadan yaşayamayacağını söyledi.
Yeniden TÜROFED başkanlığına seçilen Ahmet Barut'un Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in katıldığı genel kurulda Türkiye'de otelcilerin gücünü anlatan bir konuşma yapmıştı.
Bu konuşma sırasında Ahmet Barut'un otelcilerin ve yatırımcıların turizmde yaklaşık 40 sektörü yönettiği şeklindeki sözlerine cevap veren Başaran Ulusoy “Ahmet Barut orada yaptığı konuşmada TÜROFED’in turizme mal ve hizmet üreten 40’a yakın sektörü yönettiğini söyledi.Turizm seyahat acentesi olmadan olmaz. Türkiye’nin en güçlü kuruluşu TÜRSAB’tır. TÜROFED’in Türk turizmini yönetecek kadar gücü yoktur” şeklinde konuştu.
Ulusoy:Ahmet barutsa ben ateşim

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Boğaziçi BYK toplantısında TÜROFED Başkanı için “Ahmet barutsa, ben de ateşim” diyerek yeni bir tartışma başlattı.
Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
TÜRSAB, seyahat sitelerine erişim engeli talep etti:TÜRSAB, aralarında Airbnb, Expedia ve Agoda’nın da bulunduğu 10 yurt dışı merkezli seyahat platformunun mevzuata aykırı biçimde faaliyet yürüttüğü gerekçesiyle erişim engeli talebiyle dava açtı
Yörük yaşam kültürü turizmle evrensele taşınmalı!1968 yılına kadar kentte Yörük Türkmen kültürü hakimden geçen 58 yıl içinde hızlı kentleşme ve turizm oluşan kültürel yozlaşmaya bağlı ikinci sırada kalmış.
Otelciler Birliği, rezervasyon portallarını uyardıAlman Otelciler Birliği, IHA Genel Müdürü Tobias Warnecke, net sorumluluklar, şeffaf bilgi ve rezervasyonların şeffaf olmayan bir şekilde yönlendirilmesine son verilmesi çağrısında bulunuyor.
CMT 2026 fuarı güçlü bir açılış ile büyük katılım elde etti72.000 ziyaretçi / Kalabalıkları çeken unsurlar: Bisiklet ve doğa yürüyüşü turları, teknoloji ve aksesuarlar / Turizm ve karavan turizmi gelişiyor- 04:00 - Kardeşiyle evlendi, türbesi Antik Dünyanın Harikası oldu
- 03:00 - İtalyan mutfağı, UNESCO ile korunan dünyadaki ilk mutfak oldu
- 02:00 - Turizmin henüz tamamen yutmadığı muhteşem adalar
- 01:00 - Kira Schikorr, Mein Schiff'in ilk kadın kaptanı oldu
- 00:30 - En uzun rotalarda Airbus A380 ile uçmanın maliyeti nedir?
- 00:00 - Virgin Australia’dan en uzun aktarmasız, 2800 mil uçuş
- 23:45 - Airbus BelugaST #5 son uçuşuna hazırlanıyor
- 23:30 - Müziğin ustaları '' Ustalara Saygı'' konseriyle anılacak!
- 23:00 - Alanya Taşatan'da kar da mahsur kalan araçlar kurtarıldı
- 22:00 - ETİK, TÜROFED: Turizm yasaklarla değil, rekabetle büyür
- 21:00 - 2025’te doğal afetler faturası 260 milyar dolara ulaştı
- 20:00 - AJet’in BARIG üyeliği Türkiye havacılığı için önemli bir adım
- 19:00 - Çin’de sınır aşırı seyahatler 2025’te yüzde 14,2 arttı
- 18:00 - Nevares Sarayı’nı lüks bir enoturizm merkezi oluyor
- 17:00 - Geleceğin tatili: 100 yıl sonra nasıl seyahat edeceğiz?
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.





























