• BIST 9125.16
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Ulusoy: Sadece bir dönemlik koltuğu düşünmüyorum

Ulusoy: Sadece bir dönemlik koltuğu düşünmüyorum
TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy: 18 yıldır bu koltuktayım. Hizmet bilinciyle birçok çalışma yaptık, istikrarla çalıştık

İSTANBUL - TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Akşam gazetesinde yayınlanan röportajında “Biz üreten ve güçle ilerleyen bir kurumuz” diyerek “18 yıldır da ekip ruhuna inanarak istikrarla çalışmalarımı sürdürdüm. Bundan sonra da böyle devam etmesi için çalışacağım. Bu seçimler 2 yılda bir yapılıyor zaten. Ben sadece bir dönemlik koltuğu düşünmüyorum, hep ülke turizmini düşünüyorum. Önceliğim her zaman bu oldu. Bu anlayışla da 18 yıldır bu koltuktayım. Hizmet bilinciyle birçok çalışma yaptık, istikrarla çalıştık” dedi.

basaran-ulusoy-008.jpgİSTİKRARLI DÖNEM YARATMAK IÇIN ÇALIŞACAĞIZ
Başaran Ulusoy seçimleri şöyle değerlendirdi: “Ben tartışma değil, iş üretmekten yanayım. Rekabet tabii ki olmalı ancak rekabetimiz ülkeye turist getirtme konusunda olursa bu herkesin iyiliğine olur. İşini çok seven bir adamım. Turizm sektörünün desteklenmesi lazım. Sürekli gelişerek hizmet veriyoruz. Yüzlerce yeni çalışma benim başkanlığımda ekibimle birlikte yürütüldü. Biz çalışan, üreten ve güçle ilerleyen bir kurumuz. Uzun yılların verdiği tecrübe, Kurduğumuz güçlü bağlar ve yoğun çalışmalarımızla turizm için yeni istikrarlı bir dönem yaratmak için çalışmaya devam edeceğiz.

AVRUPA’DA OLDUKÇA ILGI ÇEKICI BIR HALE GELDIK
Başaran Ulusoy 2018’de Türkiye’nin turizm yükselişine geçeceği bir yıl olacağını belirterek şunları anlattı: “Ülkemizin kendini bir cazibe merkezi haline getireceğini düşünüyoruz. Ortadoğu turistlerinin yanı sıra bu yıl tekrar Avrupa’da da oldukça ilgi çekici bir hale geldik. Deniz, güneş, kum turizmi itibarıyla en büyük pazarımız Avrupa idi zaten şimdi ise yaptığımız tanıtım faaliyetleri sonuçlarını vermeye başladı. Özellikle de sağlık turizmi ve kültür turizminin artış göstereceğini öngörüyoruz.

TÜRKİYE'YE GÜÇLÜ MESAJ VERDİK
Şunu açık bir şekilde belirtmek isterim ki, tüm çabamız Türk turizminin daha fazla büyümesi, daha fazla gelişmesi yönünde. Bunu yaparken tüm üyelerimizin desteği ile ilerliyoruz. Turizmin en zor zamanlar geçirdiği dönemlerde de hep birlik olduk, birlikte ilerledik. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız “Büyük İstanbul Buluşması” adını verdiğimiz toplantımızda 1200 acentamızdan 1500 kişilik katılımla Türkiye’ye güçlü bir mesaj verdik.”

Kaynak: Akşam
Bu haber toplam 4015 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.