• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Uludağ'da sezon törenle açıldı

Uludağ'da sezon törenle açıldı
Bursa Uludağ'da yapılan bir günlük sezon açılışına katılan ünlü sanatçı ve oyuncular, beraberinde kuaförlerini getirdi.

BURSA -Bursa Uludağ'da yapılan bir günlük sezon açılışına katılan ünlü sanatçı ve oyuncular, beraberinde kuaförlerini getirdi.

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni kış turizm sezonu, yapılan görkemli etkinliklerle başladı. Açılışa sanatçılar, basın mensupları ve çok sayıda davetli ile kayaksever katıldı. Kayakseverler pistte kayak yapmanın tadını çıkarırken, sanatçılar ise kar üzerinde şakalaşmayı ihmal etmedi. Kar yağışının erken tarihte başlaması turizmcileri sezon için ümitlendirirken, uzun süren hazırlıklardan sonra oteller kapılarını tatilcilere açtı.

 



Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu tarafından açılışı yapılan Mandıra için Kuşaklıkaya Telesiyej tesislerinde düzenlediği sezon açılışına bir çok ünlü sanatçı katıldı. Aralarında Niran Ünsal, Hasan Yılmaz, İskender Paydaş, Murat Başaran, Çağla Kubat ve Tuba Altıntop'un bulunduğu ünlü isimler, beraberinde kuaförlerini de Uludağ'a getirdi.

 



Sosyete kuaförü olarak tanınan Mert Kaldırım, beraberinde geldiği sanatçıların saçını belirli aralıklarla yaptı. İstanbul'da Mert Hair Dizayn olarak sanat ve sosyete dünyasının kuaförlüğünü yapan Mert Kaldırım, başta Ali Ağaoğlu ve Murat Başaran olmak üzere, açılışa katılan sanatçıların isteği üzerine Uludağ'a geldi. Sanat dünyası ile arasının çok iyi olduğunu belirten Mert Kaldırım, "Sibel Can, Petek Dinçöz ve Murat Başaran olmak üzere sanat dünyasının yüzde 80'i bana gelir. Bu ünlüler beni her zaman beraberinde götürmek isterler ama ben bundan yana değilim. Eğer öyle olsa ben salonu açmazdım." dedi. Mert Kaldırım, 23 yaşında iken 2003 yılında Türkiye Kuaförler Federasyonu tarafından büyük kapsamlı olarak düzenlenen Türkiye saç kesimi yarışmasında birinci olduğunu hatırlatarak, "İlk defa bu kadar kapsamlı yapılan yarışmada 700 kişi arasında birinci oldum. Yarışmacılar arasında en küçüğü ben olmama rağmen normal süresi 15 dakika olan yarışmada 11 dakikada kesim ve fön çekimini tamamlayarak birinciliği elde ettim. Ayrıca diğer yarışmacılar ünlü isimleri yarışmaya getirirken, ben mahalleden bir kızı götürüp yarışmaya katıldım." şeklinde anlattı. 1991 yılında İstanbul Maslak'ta çıkaran başladığı kuaförlük mesleğini 2 yıl önce açtığı Hair Dizayn isimli kuaför dükkanı ile sürdürdüğünü aktaran Mert Kaldırım, magazincilerden de dert yanarak, "Magazinciler bana gelerek sanatçılar ve sosyete dünyası hakkında bilgiler ister. Aralarında bana yüklü miktarda para teklif edenler de oluyor. Ama ben güven kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim diyerek bunlara prim vermiyorum." şeklinde sözlerini tamamladı.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.