• BIST 9915.62
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C
  • Antalya 25 °C

UBSAD Başkanı Nebil Çelebi: Olayları Türsab yönetimi tahrik etti

UBSAD Başkanı Nebil Çelebi: Olayları Türsab yönetimi tahrik etti
UBSAD Başkanı Nebil Çelebi, Türsab yönetiminin muhalif adayların toplantısını ‘kalemşörler’ ve ‘paralı askerler’ ile sabote etmek gayreti içinde olduğunu ima etti.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TURKİYE TURİZM
İSTANBUL- Uçak Bileti Satan Seyahat Acenteleri Derneği- UBSAD Başkanı Nebil Çelebi, başkan adayı Hasan Erdem’in toplantısı bittikten sonra sokakta meydana gelen olaylar hakkında kendisine yönelik yapılan suçlamalara ‘olay sırasında kendisinin orada olmadığını’, ‘hareketin organize olmadığını’ ve ‘Türsab yönetiminin imzasız hakaret dolu yazılarla acenteleri bölerek, tahrik etmesi’ sonucu meydana geldiğini belirtti. Nebil Çelebi, “Seçim döneminde Firuz Bağlıkaya’nın aday olmaması gerektiğini herkesin adına dile getirdim” diyerek Türsab yönetiminin muhalif adayların toplantısını ‘kalemşörler’ ve ‘paralı askerler’ ile sabote etmek gayreti içinde olduğunu ima etti.

ubsad-baskani-nebil-celeb.jpg

KİMİN ORGANİZE ETTİĞİ BELLİDİR

Nebil Çelebi, “Olaya karıştığı iddia edilen kardeşim by-pass'lı kalp hastasıdır. Onu bu işe sokmak gibi bir şeyi yapabilir miyim? Bu durumda kimin önceden organize olduğu, toplantıyı sabote etmek üzere birilerinin gönderildiği, olay vuku bulduktan sonra yapılanlar ve yazılanlarla açıkça belli olmuştur. Otel önünde çekilen görüntüler şahsın giydiği tişörtün, TÜRSAB’ta video çekimi sırasında poz verirken aynı tişörtün parçalandığını görmemek için kör olmak lazım” dedi.

TEKRAR ADAY OLUP CAMİAMIZA KAN KAYBETTİRMESİN
Türsab’ta 50 yılın en kötü yönetimi olduğunu belirten Nebil Çelebi, olayla ilgili yaptığı açıklamada “Keşke bu olay vaka bulmasaydı ve bu arkadaşlar kendilerini bu kadar düşürmeselerdi” şeklinde konuştu. Türsab yönetiminin 18 aylık dönem içerisinde kavga, adam dövme, gezi ve plaket dağıtmaktan başka hiçbir icraatı olmadığını anlatan Nebil Çelebi “Bu ekibin tekrar aday olup da camiamıza daha fazla kan kaybettirmeye hakkı yoktur” dedi.

UBSAD BAŞKANı NEBİL ÇELEBİ’NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Saygıdeğer Meslektaşlarım,

9 Ekim 2019 tarihinde Sn. Hasan Erdem’in daveti üzerine Taksim Grand Öztanık otelde yapılan toplantıya katıldım. Bütün katılımcılar gibi toplantıyı sonuna kadar samimi bir ortamda izledim ve toplantının sonuna doğru kısa bir konuşma yaptım.

50 YILIN EN KÖTÜ YÖNETİMİ
Konuşmamda TÜRSAB’ın yaklaşık 50 yıllık tarihinde hiç olmadığı kadar kötü yönetildiğini ve üyelerin birlikle olan irtibatlarının koptuğunu ifade ettim.
TÜRSAB başkanı Firuz Bağlıkaya’nın sektörü kutuplaştırdığını, hatta sektörü böldüğünü ayrıca hükümet yetkilileri ile son zamanlarda özellikle Sn. Bakanımız ile Başkanın kişisel hırs ve çekişmeleri nedeniyle gereksiz gerginlikler yaratıldığı, bu gerginlikleri son günlerde basına özellikle bilinçli olarak sızdırarak adeta Sn. Bakanla diyaloğunu koparttığını anlattım.

KOLTUK UĞRUNA 18 AYDA KAVGA, ADAM DÖVME…
Üstelik bu yaşanılanları Firuz beyin parası ile finanse ettiği Borazan Ajansı ve bazı kalemşörler üzerinden yürütüldüğünü herkesin hayretle izlediğini vurguladım. Seyahat acentalarının krizlerle boğuşarak dibe vurduğu bir dönemde birilerinin koltuk uğruna bizlere bunu yaşatmaya hakkının olmadığını bu sebeple önümüzdeki seçim döneminde Firuz Bağlıkaya’nın aday olmaması gerektiğini herkesin adına dile getirdim.
18 aylık dönem içerisinde kavga, adam dövme, gezi ve plaket dağıtmaktan başka hiçbir icraatı olmayan bir ekibin tekrar aday olup da camiamıza daha fazla kan kaybettirmeye hakkı yoktur.

KALEMŞÖRLER VE PARALI ASKERLER
Konuşmamda hiçbir gerginlik veya iddia edildiği gibi birilerini hedef gösterdiğim iddiası yalan ve iftiradır. Ben Firuz beyin kalemşörleri ve paralı askerlerini dile getirdim ama görülüyor ki birileri hemen üstüne almış ve alınmış. Katılan 130 kişiden sadece 2-3 katılımcı kalemşör lafına neden alındı acaba?
Konuşmamın içeriği ve konuşma tarzım birilerinin hoşuna gitmemiş olabilir ama ben doğru bildiğimi her ortamda söyleyen ve yazabilen biriyim, beni tanıyan herkes bilir.

İTİŞ KAKIŞ OLMUŞTUR
Maalesef toplantı sonrası hiçbir şekilde tasvip etmediğim ve beni derinden üzen bir olay gerçekleşmiştir. Organize saldırıya uğradığını iddia eden arkadaşa, otelin kapısının önünde beni bekleyen kardeşim, “bıkmadınız mı yalan ve iftiralarla insanları karalamaya” demesi üzerine, “sana bunu söyleten şerefsizlere sor önce” demesi ile aralarında itiş kakış olmuş ve orada bulunanların müdahale etmesiyle taraflar ayrılmışlardır. Ben otelin lobisinden çıkıp iddia sahibi arkadaşı otelin içine alarak olayın yatışmasını sağladım ve oradan ayrıldım.

ORGANİZE BİR SALDIRI YOK, TÜRSAB’TAN YAZIYLA TAHRİK VAR
Bir takım kişi ve çevrelerin iddia ettiği gibi organize bir saldırı kesinlikle yoktur ve bu söylemleri olduğu gibi onlara iade ediyorum. Birçok platformda aylardan beri şahsıma farklı isimlerle hakaretlere varan cümle ve vurgularla organize saldırı olduğu halde dayak yediğini iddia eden arkadaşın “Bu yazıları kedisinin değil TÜRSAB’tan 26 bin lira maaş alan medya iletişim Başkanı Mesut Kanat’ın yazdığı veya yazdırdığını” söylemesine rağmen kendi şahsiyetlerini üç kuruşa satan bu zavallı güruhu muhatap almadım ve almayacağım da.

SOKAKTAKİ OLAY VE TÜRSAB YÖNETİMİNİN ORGANİZASYONU
Kimin organize olduğu, olay vuku bulduktan sonra yapılanlar ve yazılanlarla açıkça belli olmuştur. Otel önünde çekilen görüntüler şahsın giydiği tişörtün, TÜRSAB’ta video çekimi sırasında poz verirken aynı tişörtün parçalandığını görmemek için kör olmak lazım. Ayrıca sokakta yaşanılan bir olay sonrası, neden TÜRSAB merkezinde alelacele videolu röportaj konusu olmaktadır

KEŞKE BU KADAR KÜÇÜK DÜŞMESELERDİ
Bu iki delil ile olanların TÜRSAB merkezinde ve TÜRSAB yönetimi tarafından organize edildiğinin kanıtı ve ispatıdır. Tekrar ifade etmek isterim ki keşke bu olay vaka bulmasaydı ve bu arkadaşlar kendilerini bu kadar düşürmeselerdi.

Nebil Çelebi

Bu haber toplam 7154 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.