• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Tuzla'da özel bir Sevgililer Günü

Tuzla'da özel bir Sevgililer Günü
İstanbul’un Anadolu yakasında 7 villadan ve 44 odadan oluşan Apart Hotel Istanbul Park, sevgililer Günü'ne özel hizmetlerle szleri bekliyor.

İSTANBUL- İstanbul’un Anadolu yakasında gelişen turizmle birlikte kurulan otellere Apart Hotel Istanbul Park katıldı. Sakinlik ve huzur arayanların unutulmaz saatler yaşayabileceği 7 villadan ve 44 odadan oluşan Apart Hotel Istanbul Park, “Tuzla’daki eviniz gibi” hizmet veriyor.



Apart Hotel Istanbul Park, Sevgililer Günü'ne geçirmek için sakin bir ortam arayanlara özel bir gün sunmak için hazırlandı. Sevgilinize üzeri gül yapraklarıyla dolu bir yatak odası. Nefis bir akşam yemeği ve huzur sunmak istiyorsanız. Onunla Apart Hotel Istanbul Park'ta bu değerli günü geçirmelisiniz.




Apart Hotel Istanbul Park’ta  55 metrekarelik, geniş ve ferah kullanım alanına sahip olan odalarda
, ayrı yatak odası,  açık Amerikan mutfak, salon ve geniş banyo bulunuyor.

Lüks 1+1 daireler Penthouse Çatı Katı şekilinde yer alıyorlar.

 Odalarda çift kişilik yatak, çift kişilik çek-yat kanepe, digital uydu yayını, ücretsiz wireless internet, mini-bar, tüm mutfak gereçleri ve fön maskinası ve baskül bulunuyor.




Her odaya ait özel balkon bulunuyor veya  bahçeye çıkmak mümkün oluyor.  Site şeklinde tasarlanan Apart Hotel Istanbul Park’ta  yüzme havuzunda veya doğal ortamda vakit geçirilebiliyor. İstenirse mangal keyfi  veya barbekü yapılabiliyor.

Özel  otoparkı, güvenli ortamı ile seçkin konuklara hizmet veren Apart Hotel Istanbul Park’ta kahvaltı da ayrı bir keyif olarak sunuluyor. Açık Amerikan büfe her gün 07:00-09:00 saatleri arasında tesis içinde bulunan  Adli restoranda deniz manzarasına karşı sunuluyor.

 



Hafta sonu ve önemli günlere ait hazır paketler bulunanan Apart Hotel Istanbul Park’ta 200 kişiye toplantı, konrge ve benzeri aktiviteleri  ağırlama kapasitesi bulunuyor.  Check-in saatleri sabah 05:00 da başlıyor.  Check out 11:00’e kadar yapılıyor.  Early Check-in  ve late Check-out talep eden veya valizlerini gün içinde teslim etmeyi isteyen misafirleri için ekstra ücret işlemeden gereken kolaylıklar sağlanıyor.

 

İrtibat için: Arzu Yönak / Hotel Manager

Istanbul Park Aparts

www.istanbulparkaparts.com   

arzu@istanbulparkaparts.com  

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.