• BIST 10082.77
  • Altın 2428.149
  • Dolar 32.3702
  • Euro 34.6846
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • Antalya 20 °C

TÜRSAB'tan milletvekilliğine

TÜRSAB'tan milletvekilliğine
TÜRSAB’da çeşitli görevlerde bulunan turizmciler bulundukları görevlerden ayrılarak çeşitli partilerden milletvekili olmak için sıraya girdiler.

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği- TÜRSAB’da çeşitli görevlerde bulunan turizmciler bulundukları görevlerden ayrılarak çeşitli partilerden milletvekili olmak için sıraya girdiler. TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Davut Günaydın İstanbul 3 bölgeden ile TÜRSAB eski BYK üyesi Fikret Murat Tural  Gaziantep’ten AK Parti’den mulletvekili adayı oldu TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Nebil Çelebi  İstanbul 1. bölgeden Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olurken, TÜRSAB yönetim kurulu eski üyesi Nesrin Göçhan Adana’da CHP’den aday oldu. 

tursab-logo.jpg

davut-gunaydin1.jpg
Davut Günaydın

nesrin-gochan2.20150226233142.jpg
Nesrin Göçhan

fikret-murat-tural.jpg
Fikret Murat Tural

nebil-celebi.jpg
Nebil Çelebi

Böylece Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği üyelerinin milletvekilliğine aday olmalarının kapısını açan kuruluş oldu.
Son olarak Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olduğunu bildiren Nebil Çelebi şu açıklamayı yaptı.

Değerli Meslektaşlarım,

35 yıllık meslek yaşamım boyunca edindiğim bilgi ve deneyimlerimi meslek örgütümüz TÜRSAB’da aldığım görevler ile sektörümüzün hizmetine sunmaya çalıştım.

4 dönem Denetim Kurulu Başkanlığı yaptığım Birliğimizin son Genel kurulunda teveccühleriniz ile Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim ve 1 yıldır sürdürdüğüm bu görevimde sizlere layıkıyla hizmet edebilme çabası içerisinde oldum.

Diğer yandan, her yurttaşımızın edindiği bilgi ve tecrübeyi ülkesinin hizmetine sunarak ülkesinin daha ileriye gitmesine katkıda bulunmak görevi olduğu inancım doğrultusunda 07 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden milletvekili adayı olmak üzere yola çıkmış bulunuyorum.

Kurulduğu günden bu güne siyasi, sportif ve etnik görüşlerimizi asla içine sokmadığımız Birliğimizin bu tutumunu dikkate alarak Yönetim Kurulu üyeliği görevinden üzülerek ayrılmış bulunuyorum.

Bana bu güne kadar destek ve güç veren tüm meslektaşlarımın beni anlayacaklarına ve bu yolda da bana destek olacaklarına inancım tamdır.

Çıktığım bu yolda başarılı olup milletvekili seçilmem halinde yüce Meclis’te siz değerli meslektaşlarımın sesi olacağımdan emin olmanızı isterim.

35 yıllık deneyimim ve birikimim ile yüce Meclis çatısı altında mesleğimize katkılar sunabilmek için çok çalışacağıma söz veriyorum.

Bugüne kadar birlikte görev yaptığım başta değerli Başkanım Başaran Ulusoy olmak üzere tüm Yönetim, Denetim, Disiplin, Bölgesel Yürütme Kurullları ve İhtisas Komiteleri üyesi arkadaşlarımdan ve siz değerli meslektaşlarımdan helallik istiyor ve dualarınızı esirgememenizi diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle,

Nebil ÇELEBİ

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 4
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.