• BIST 9050
  • Altın 2298.879
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0755
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • Antalya 20 °C

Türsab’ta gerçek muhalefet Emin Çakmak’tır

Türsab’ta gerçek muhalefet Emin Çakmak’tır
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak: Birleştik diyerek bir türlü birleşmeyip hepimizi aldatan bir muhalefet izliyoruz

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ERZİNCAN / ERZURUM -
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Erzincan ve Erzurum’da acentelerle buluşmasında “Türsab’ta tek ve gerçek muhalefet Emin Çakmak ve Türsab Hepimizin ekibidir. Acentelerin geleceğini düşünmek yerine yerine ona buna hakaret etmeyi tercih edenlerin hakkından çok değerli seyahat acentelerimiz kongrede oylarıyla hesap soracaklardır” dedi.
Türkiye’nin 81 ilinde acentelerle “Ortak Akıl’ toplantıları düzenleyerek Türk turizminin geleceği için onların görüşlerini alan ve sıkıntılarını yerinde tespit eden Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak Erzincan’da Meva Hotel, Erzurum’da ünlü Kadayıfçı Muammer Usta’da düzenlediği acente buluşmalarında 2 Aralık’ta yapılması gereken son güne kadar bir türlü birleşmeyen muhalefete desteğini çektiğini söyledi.

tursab-byk-erzurum.jpgTÜRSAB BYK TOPLANTIYA KATILDI
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak'ın Erzurum toplantısına  Türsab Kuzeydoğu Anadolu BYK Başkanı ve Yönetimi de katıldı. Emin Çakmak daha TÜRSAB BYK'ya nezaket ziyaretinde bulunarak toplantıya katıldıkları için teşekkür etti. 

emin-erzurum.jpgBİRLEŞTİK DİYEN ADAYLAR HEPİMİZİ ALDATTI
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Kongre ertelenmesi öncesi birleştik diyerek hepimizi aldatan bir muhalefet izledik. Hala hepsi ayrı telden çalıyor. Göstermelik bir muhalefet sergilediler. Ortak hareket etmiyor. Ayrı toplantılar yapıyorlar. Muhalefet denilenler kendi içinde birbirlerine muhalifler. Beraberiz diyorlar birbirlerinden habersiz toplantılar yapıyorlar. Bize kalırsa birbirlrini kullanıyorlar. Türsab yönetiminde görev alması beklenen ortak listelerini bile açıklamadılar. Listelerini açaklamadan son gün dayatmaları acentelee saygısızlıktır. Acentelerin listelerde yer alacak adaylara itiraz veya beğenmeme hakları vardır. Bu acentelerin en açık demokratik haklarıdır. Son gece dayatma liste ve tek adamlık monarşik sistemdir. Biz bu monarşiye son vermek istiyoruz.”

httpwww.turkiyeturizm.comtursabta-gercek-muhalefet-emin-cakmaktir-54912h.htm.jpg

emin-erzincan-002.jpgÜÇ KONGREDEN BERİ MUHALEFET YAPIYORUZ.
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, son kongrede Türsab Hepimizin ekibi tarafından mevcut yönetimin gönderilmesine üç ay kala ortaya çıkanların söyledikleri yalanlarla geçmişi, daha doğrusu kendilerinin ayıplarını örtbas etmek istediklerini belirterek şöyle konuştu:
“Biz üç kongreden beri beri muhalefet yapıyoruz. Acenteler, geçen kongrede Türsab yönetiminden istifa ederek aday olan kişilerin mevcut yönetimi değiştirmek için büyük güç kazanan Emin Çakmak ve ekibinin önünü nasıl kestiklerini ve oyları böldüklerini biliyorlar. Bu zihniyetle, söylemlerle proje veya hizmet yapamazlar, sadeçe Türsab’ı yokederler.”

emin-erzincan-003.jpg
ACENTELER HİÇBİR ŞEYİ UNUTMAZ

Kendisi hakkında iftiralarda bulunan kişilerin acentelerin değerli görüşlerine saygı duymayarak, herşeyi unuttuklarını sandıklarını belirten Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Değerli acentelerimiz hiçbir şeyi unutmaz. Yalanlar ve iftiralarla geçmişte yapılan hatalar, ayıplar unutturulamaz. Bu gibi iftiralarda bulunanlar balık hafızalı olmayı bırakıp Türsab Hepimizin hareketi ve Emin Çakmak’ın ne zamandan Türsab’da mevcut yönetimin değişmesi için mücadele ettiğine baksınlar. Zaten acenteler Türsab Hepimizin hareketinin ne olduğunu biliyorlar. Türsab camiasına yakışmayan bu gibi kişilerin söylemleriyle gerçeklerin saklanamayacağını acenteler biliyor.

httpwww.turkiyeturizm.comtursabta-gercek-muhalefet-emin-cakmaktir-54912h.htm-001.jpg

emin-erzincan-001.jpgGEÇEN KONGREDE BÖLÜCÜ EKİP KIRMIZI KART GÖRDÜ
Geçen kongrede 1069 oy veren acenteler diğer bölücü ekibe kırmızı kart gösterirken Türsab Hepimizin ekibine sarı kart gösterdi. Yani ‘Türsab Hepimizin ekibine mücadeleye devam edin. Diğeri saha dışındadır’ demiştir. Bu saatten sonra mevcut yönetimin geçmişte oynadığı oyunların benzerini daha çirkinleştirerek oynanan oyunlar ve çırpınışlar boşunadır. Ortada bir gerçek var O da Emin Çakmak korkusudur ve korkunun ecele faydası yoktur.”

emin-erzincan.jpgACENTELER KAVGA DEĞİL KAZANÇ BEKLİYOR
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Bizim derdimiz kavga etmek değil. Türk turizmini daha ileriye taşımak, yenilikçi projeler yaratmak, bu projeleri faaliyete sunmak ve bunlarla üyelerimize kazanç sağlamaktır” dedi.
tursabhepimizin.org internet sitesinde açıkladıkları 154 proje içinde Türk turizmindeki kutuplaşmalara son vermek, dayanışma ve birlikte hareket etmek gibi maddelerin bulunduğunu hatırlatan Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak “Türk turizminin giderek kalitesini düşüren anlayışı değiştirerek, Türk turizmine kalite getirmek için yola çıktık. Türk turizminin tanıtım ve pazarlaması için herşeye rağmen bir şeyler yapmaya çalışan acentelerin artık eskiden olduğu gibi para kazanma zamanı geldi. Türsab Hepimizin ekibiyle acentelerimizi aydınlık günlere taşımak için yola çıktık” dedi.
 

Bu haber toplam 6909 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.