• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Türsab'ta acenteler yalnız bırakıldı

Türsab'ta acenteler yalnız bırakıldı
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, TÜRSAB her sıkıntıyı bilen ve çözebilecek gerçek acentelerin yönetimine geçecektir

İSTANBUL- TÜRSAB Başkan adayı Emin Çakmak, TÜRSAB’ı 18 yıldır yöneten “patronlar kulübü”nün üzerlerine düşen görevleri yapmadığını ve acenteleri turizmin dışına iterek yalnız bıraktığını belirterek “Acenteleri yıllardır anlamayan bundan sonra da anlamaz. Sadece hayal görüyorlar” dedi.

emin-baku.jpg

Emin Çakmak, TÜRSAB yönetimine aday olan ve eskinin devamı olan adayların işlerinin tıkırında olduğunu belirterek “Tok açın halinden anlamaz. Acenteler kan ağlarken sıkıntıların bilemezler ve yanlarında olamazlar” dedi. Emin Çakmak , “Türsab Hepimizin” ekibiyle birlikte kongreye gidilerek “TÜRSAB acentelerin her sıkıntısını bilen ve çözebilecek gerçek acentelerin yönetimine geçecektir” şeklinde konuştu.

ucudum2.20150919010059.jpg

ACENTELER BATMA NOKTASINA GELDİ
Türk turizmini taşıyan acentelerin batma noktasına geldiklerini belirten Emin Çakmak, 18 yıldır yönetime ortak olan ve orada hiçbirşey yapmadan oturanların yeniden yönetime aday olmalarının neyi çözeceğini merak ettiğini belirterek “Zaten TÜRSAB acentelerden aidat toplamaktan ve onları cezalandırmaktan başka bir iş yapmıyor. Bu işe talip olanlar önce hatalarını telafi etsinler. Zaten bu işin içindeydiler” dedi.

ACENTELER EZİLİRKEN TÜRSAB YÖNETİMİ NEREDEYDİ?
Emin Çakmak, seyahat acenteleri kan ağlarken ve krizlerin geldiğini bile göremeyerek onları seyreden TÜRSAB yönetiminde yer alanların sorunlara çözüm getireceğiz diye yeniden ortaya çıkmalarını inandırıcı bulmadığını belirterek şöyle devam etti:
“Acenteler yıllardır ikinci plana atılarak, tur operatörlerine, internet satış sitelerine, yurtdışı firmalara, havayolu şirketlerine ezdirilirken bu arkadaşlar neredeydi?

ucurum3.jpg

NEYİ SAKLIYORLAR?

Şeffaflıktan bahsedenler yönetimde iken o şeffaflığı gösterip neden hiçbir bilgi vermediler? Hala neyi saklıyorlar? TÜRSAB ve bağlı şirketler hakkında bildiklerini neden gizliyorlar? Yoksa mevcut yönetimle işbirlikleri sürüyor mu? Yönetime geldiğimizde şeffalığın ne anlama geldiğini tüm acentelere göstererek, gizli kapaklı hiçbirşey bırakmayacağız.

devekusu.jpg

YAPAMADIKLARI YAPAMAYACAKLARININ DELİLİDİR
18 yıldanberi Türk turizmine zarar veren yapı içinde yer alan ve hiçbir faydalı proje üretemeyenlerin bundan sonrada ortaya yeni bir şey koyamayacakları açıktır. Bu kadar açık bir gerçeği göremeyenlere şaşıyorum. Kendi söylemleri, olmayan ve birilerinin güdümünde hareket eden, çözüm odaklı gerçek projeleri bulunmayan başarısızlar TÜRSAB’ı bundan sonra da yönetemezler. Bugüne kadar yapamadıkları, bugünden sonra da hiçbirşey yapamayacaklarının en büyük delilidir.”
 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.