• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

Türsab’ın alacaklıları yeni yönetime haciz gönderiyor

Türsab’ın alacaklıları yeni yönetime haciz gönderiyor
Türsab’tan alacaklı olanlar yeni yönetim daha mazbata almadan kapısına dayanmaya başladı. Üstelik tebligatları Türsab’a değil özel şirketlerine göndermeye başladı.

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
İSTANBUL-
Türkçemizde güzel bir deyim vardır “Öküz öldü dostluk bitti” denilir. Şimdi ise post kavgası başladı… Başaran Ulusoy gidince alacaklılar harekete geçti. Biinmeyen nedenle yıllardır alacaklarını almak için gayret göstermeyen Türsab’tan alacaklıları olanlar yeni yönetim daha mazbata almadan kapısına dayanmaya başladı. Üstelik tebligatları Türsab’a değil özel şirketlerine göndermeye başladı.

hasan-erdem-007.jpg

DAHA SEÇİLMEDEN TEBLİGAT GÖNDERİLMİŞ
25 Şubat’ta yapılan kongre tarihinden önce 23 Şubat tarihinde özel şirketine Kuşadası Komer Kongre Merkezi nedeniyle Türsab’tan alacağı olan İzmir Yapı Denetim’den haciz gönderilen Hasan Erdem “Türsab’ın durumu içer acısı” diyerek olayı şaşkınlıkla karşılayarak “Türsab'tan alacakları olanlar daha mazbatayı almadan Türsab yerine özel şirketime haciz yazısı göndermiş. Türsab'ın uçan kuşa borcu varmış. Bakalım daha neler göreceğiz” dedi.

HASAN ERDEM’İN ÖZEL ŞİRKETİNE ERKEN GÖNDERİLEN HACİZ TEBLİGATI
Türsab’ın sahibi olduğu Komer Kuşadası Kongre Merkezi’nden alacağı bulunan İstanbul merkezli İzmir Yapı Denetim Ltd.Şti., Firuz Bağlıkaya ekibi ile Türsab yönetimine seçilen Hasan Erdem’in Selam Tur şirketine alacağı olan 204.077.59 TL için Kuşadası 3.İcra Dairesi’nden 2018/2495 Esas sayı ile Birinci Haciz ihbarnamesi’ni gönderdi.

SEÇİLMEDEN VE MAZBATA ALMADAN TEBLİGAT
Ancak haciz ihbarnamesinin 23 Şubat 2018 tarihinde tebliğe edilmesi şaşırtıcı oldu. O tarihte henüz kongre yapılmamı ve Hasan Erdem sadece Türsab başkan adaylığını sürdürüyordu. Bu durumda alacaklıların ‘hasbelkader’ Türsab yönetimine aday olan herkese tebligat göndermeleri beklenebilir. Yani bu durumda Türsab’ın borçları herhangi bir yerde adının yanında “Türsab” ibaresi olan herkesten istenebilir anlamını taşıyor. Ayrıca Türsab’ın nerelere borçları olduğu bu gibi tebligatlarla birer birer ortaya çıkmaya başlıyor.

İCRA DAİRESİ SEÇİM SONUCUNU NEREDEN BİLİYORDU?
Tebligatın yaıldığı tarihte sadece ‘aday” olan ve Türsab yönetimine 25 Şubat’ta seçilen üstelik henüz mazbatayı almayan Hasan Erdem’in yönetime seçileceğini Kuşadası 3.İcra dairesi veya alacaklı şirket nasıl biliyordu? Ayrıca Türsab’ın borçları için tebligatı şahsa değil kuruma, yani TÜRSAB genel merkezine gönderilmesi gerektiğini bilmiyorlar mı? İşte Türsab’ın kıyıda köşede kalmış borçları birer birer ortaya çıkarken komik durumlarda yaşanıyor.

İŞTE TEBLİGAT!

hasan-erdem-008.jpghasan-erdem-009.jpghasan-erdem-010.jpg

 

 

Bu haber toplam 9210 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.