• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

Türsab’da değişim isteniyor

Türsab’da değişim isteniyor
Acenteler bardaktan boşanırcasına yağmura rağmen Türsab başkan Adayı Emin Çakmak’ın toplantısına katıldılar

ÖZKAN ALTINTAŞ-TÜRKİYE TURİZM
FETHİYE / KAŞ / KALKAN / DALYAN- Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak ve “Türsab Hepimizin” ekibinin Türsab Yönetim Adayı Kartaca Turizm’in sahibi Fatih Günay ile birlikte Fethiye, Kaş, Kalkan ve Dalyan’da seyahat acenteleri ile buluştu.

emin-dalyan09.jpg
Dalyan

emin-fatih-kas.20151023221802.jpg

emin-kaputas1.jpg
Fatih Günay ve Emin Çakmak, dünyanın en güzel 10 plajı arasında yer alan Kaputaş Plajını yağmur altında incelediler.

Her gittiği yerde Güney Ege’yi etkisi altına alan bardaktan boşanırcasına yağmura rağmen toplantıya katılan acentelere teşekkür eden Emin Çakmak “Böyle bir havada bizlerle birlikte olmayı tercih ettiğiniz için Türsab’a ne kadar önem verdiğinizi ve sahiplendiğinizi gösteriyorsunuz. Bu Türsab’daki büyük değişimin göstergesidir” dedi

emin-fet2.20151023220624.jpg

emin-fet12.jpg

eminfet16.jpg

eminfet14.jpg
Fethiye

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, Fethiye’de yaptığı konuşmada “Teknolojik devrim gerçekleştirerek Türsab’ı e-Türsab haline getireceğini söyledi. Kaş ve Kalkan’da ise turizmi 12 aya yaymak için “destinasyon tanıtımı” yapacaklarını belirten Emin Çakmak Dalyan’ın ise yurtdışı tanıtımlarına ağırlık vereceklerini belirtti.

fatih-gunay.20151023220529.jpg

FATİH GÜNAY: ÇÖZÜM BİRLİK VE BERABERLİKTEDİR
“Türsab Hepimizin” ekibinin Türsab Yönetim Adayı Kartaca Turizm’in sahibi Fatih Günay, “Herşeyin çözümü birlik ve beraberlikten geçer” diyerek şunları söyledi. Fatih Günay toplantıya katılan acentelere “Türsab’taki yönetime binlerce soruna rağmen 18 sene tahammül ettiniz. Sizleri bu konuda kutluyorum. Artık şartlar ağırlaştı ve Türsab’ta kesinlikle değişime ihtiyaç vardır. Ancak biz yönetime geldiğimizde bunları toparlamak zaman alacaktır. Ancak büyüklerin karşısında dik durmak zorundayız. Dalyan’da önce kanalı kurtarıp sonra çevrenin korunmasına el atacağız” dedi.

tayfun-akdeniz.20151023220543.jpg

TAYFUN AKDENİZ: ACENTELERİ YALNIZLIKTAN KURTARACAĞIZ
Toplantıya katılan Türsab Hepimizin ekibinden Whisky Turizm’in sahibi Tayfun Akdeniz, “Bugüne kadar Türsab’ı yanımızda göremedik. Bu nedenle göreve talip olarak bize verilmeyen hizmeti Türsab Hepimizin ekibi ile meslektaşlarıma sunmaya karar verdik” dedi.

emin-kas11.jpg

kalkan32.jpg
Kalkan

TÜRKİYE’Yİ EN İYİ TANIYAN BAŞKAN ADAYIYIM

Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, 81 il 51 ilçede bulunan delegelerimizi ziyaret ettik. Türkiye’de adım atmadığımız, çalmadığımız kapı ve gitmediğimiz ören yeri kalmadı. Hem acenteleri ziyaret ettik, hemde bölgelerin tarihi ve kültürel değerlerini gezerek incelemelerde bulunduk. Bu kadar zengin bilgi birikimimizin Türsab yönetiminde görev alacağımız dönemde çok faydalı olacağına inanıyoruz. Türsab için yola çıkan ve Türkiye’yi en iyi tanıyan başkan adayıyım. Türkiye’nin her yöresindeki acentelerin farklı ihtiyaçları var ve bizler bölge acenteleri ile işbirliği içinde farklı göre projeler ürettik.Türsab Hepimizin yönetiminde Türkiye’nin her yöresinden, Anadolu’nun ruhunu taşıyan adaylarımız var. Biz Türsab’ı İstanbul’dan değil Türkiye’nin her yerinden yönetmeye talip olduk.

kas-fatih.jpg

kas-emin.jpg

emin-rozet.jpg
Kaş


HEDEFİMİZ 100 MİLYON TURİST 100 MİLYAR D6OLAR GELİRDİR
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak, “Türsab Hepimizin” ekibi olarak ana hedeflerinde yer alan sektörün tek çatı tek kanun altında toplanmasını hayata geçireceklerini söyledi. Güçlü turizm ve güçlü Türkiye yaratmak, marka ülke ve marka destinasyonlar yaratmak için çalışacaklarını anlattı. Türkiye’nin turizmde dünya lideri ülke olması için yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerde yer alacaklarını belirten Emin çakmak “Hedefimiz 2023’te Türkiye’ye 100 milyon turit ve 100 milyar dolar kazandırmaktır” dedi.

emin-dalyan2.20151023223048.jpg

emindalyan6.jpg

fatihdalyan5.20151023223153.jpg

emin-dalyan1.20151023223213.jpg
Dalyan

YURTDIŞINDA YERLİ TUR OPERATÖRLERİNE İHTİYAÇ VAR
Emin Çakmak hedeflere ulaşmak için 154 projeyi hayata geçireceklerini ve yönetimden yetişecek yeni liderlerle Türk turizmine uzun solukla katkılar sağlayacakların bildirdi. Türkiye’nin yurtdışında faaliyette bulunacak marka destinasyonları yanında yerli marka tur operatörlerinin yaratılması gerektiğini söyleyen Emin Çakmak “Türkiye yıllardır yabancı tur operatörlerine teslim edildi. Fiyatları, turisti onlar belirler hale geldi. En küçük bir krizde yabancı tur operatörleri turisti başka ülkelere çeviriyorlar ve Türkiye’nin turizmini sıkıntıya sokuyorlar. Halbuki yurt dışında güçlenen marka Türk tur operatörleri kriz dönemlerinde dahi turisti Türkiye’ye göndererek Türk turizminin sıkıntı çekmesini engelleyebilirler. Bu arada perakendeci konumundaki küçük ve orta ölçekli seyahat acentelerimizigüçlendireceğiz. Böylece hep birlikte Türk turizmi büyüyecek ve yeri geldiğinde dünya turizmini yönetir hale gelecektir” şeklinde konuştu. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.