• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • Antalya 17 °C

TÜRSAB İstanbul Asya, ‘Başkanlar Konseyi’nden kritik toplantı

TÜRSAB İstanbul Asya, ‘Başkanlar Konseyi’nden kritik toplantı
Seçimlerde 1000 üyesi ile “kilit rol oynayan” TÜRSAB İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu - BTK “Başkanlar Konseyi”: BTK yönetimi ile genel merkeze gidecek üyeleri biz seçeceğiz”

ÖZKAN ALTıNTAŞ- TÜRKIYE TURIZM
ISTANBUL -
TÜRSAB’ın genel kurullarında üyesi bulunan 1000 acente ile her zaman “kilit rol oynayan” TÜRSAB İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu - BTK “Başkanlar Konseyi” BTK seçimleri öncesi kritik bir toplantı yaptı.
Toplantıya katılan acenteler genel merkezin kendilerine ayar vermesine karşı çıkacaklarını belirterek TÜRSAB Genel Kurulu’na katılacak adayların listesinde Asya BTK’dan adayların yer alması gerektiği konusunda birleştiler.

yigit-arsu-002.jpg

LİON TURİZM'İN SAHİBİ YİĞİT ARSU İÇİN DUA OKUNACAK

Toplantıda geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Lion turizm'in sahibi Yiğit Arsu için 24 Eylül 2022, Cumartesi günü saat 14.00'te Mutlu Turizm'in Üsküdar'daki ofisinde dua okutulması kararlaştırıldı.
Aziz Mahmut Mahallesi, Eski Mahkeme Sokak, Günaydın Han, No.3 Ka1 Üsküdar- İstanbul adresinde okutulacak dua için tüm turizmciler davet edildi.
Ulaşmakta zorluk çekenler için ise +90 533 500 22 00'dan Hamdi Elalmış'ı aramaları bildirildi.

MUHALEFET BİRLEŞİRSE KAZANABİLİR
Toplantıya katılanlar, TÜRSAB genel kurulunda mevcut başkan Firuz Bağlıkaya'nın bulunduğu yerin imkanlarını kullanarak bir adım önde olduğu belirtildi. Ancak başkan adaları olan Tamer Çiçek, Aydın Yaylacıklılar ve Ali Bilir’in ‘muhalefet’ olarak birleşmeleri durumunda ise mevcut başkan Firuz Bağlıkaya’ya karşı kazanabilecekleri belirtildi. Toplantıya katılanların bazıları Davut Günaydın’ın Firuz Bağlıkaya ile işbirliğinin yanlış olduğunu belirterek ‘oy kabettireceğinini’ ileri sürdüler.

KENDI GÖSTERDİKLERİ ADAYA OY VERECEKLER
Yaklaşan BTK seçimlerinde yer alacak adayları tartışmak üzere Yamçı Turizm’in sahibi Ünal Uluçay’ın işlettiği Maltepe’de Maykop Restoran’ın da buluşan acentelerin genel merkezin ileri sürdüğü adaya değil, Asya BTK’nın üyesi acentelerin kendi seçtikleri adaya oy verecekleri belirtildi. Katılımcılardan büyük çoğunluğu mevcut başkan Sedat Başalan'ın Asya BTK başkanlığı görevine devam etmesi gerektiğini belirttiler.
Toplantıda Asya BTK’nın bugüne kadar TÜRSAB seçimlerinde etkin olduğu görüşünde bulunan acenteler “TÜRSAB seçimlerinde son sözü Asla BTK söyler. Nitekim bu seçimde de böyle olacaktır. Arcak şimdi öncelikli olarak BTK seçimlerini yaparak yeni yönetimi belirlememiz gerekiyor. Daha sonra ise TÜRSAB genel seçimleine hazırlanacağız” dediler.

tursab-istanbul-asya,.jpg

ÖNEMLİ KATILIM OLDU

TÜRSAB İstanbul Asya Bölge Temsil Kurulu - BTK “Başkanlar Konseyi” toplantısına önemli katılım oldu. BTK’nın eski başkanları ve TÜRSAB yönetiminde yer alan isimler yanında TÜRSAB’ta çeşitli görevlerde bulunanlarda toplantıya katıldı.
Katılım şöyle oldu: Ekinoks Turizm sahibi, Türsab eski yönetim kurulu üyesi, Asya BTK eski başkanı Semih Selimoğlu, Asya BTK eski başkanı, Darni Turizm’in sahibi Selim Okur, Tatil Bahçesi Seyahat Acentesi sahibi ve geçen dönemin Asya BTK başkan adayı Fatih Cansızoğlu, Tamgör Turizm’in sahipleri Orhan Değirmenci ve Serap Değirmenci, Safa Turizm’in sahibi Emine Ruhsar Akter, Birey Turizm’in sahibi Eşref Şentürk, Mutlu Turizm’in sahibi Hamdi Elaldı, Forum Turizm sahibi Mustafa Yıldırım, MSN Turizm Başkanı Nejat Erbil Ağman, Performans Turizm’in eski Genel Müdürü ve halen Hindistan Goa’da Restoran işleten Ahmet Koşar, Yamçı Turizm’in sahibi Ünal Uluçay, Turkiyeturizm.com’dan Özkan Altıntaş

Bu haber toplam 2948 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.