• BIST 9105.77
  • Altın 2325.525
  • Dolar 32.3798
  • Euro 35.0195
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • Antalya 23 °C

Türsab için vaatler ‘Oy verin uçak otel bizden’

Türsab için vaatler ‘Oy verin uçak otel bizden’
Türsab üyesi acenteler ulufe dağıtır gibi vaatler üzerine“Bu gün özgür irademiz dışında oylarımızı çalmak isteyenler yarın Türsab’ta neler yapmazlar” dediler

ÖZKAN ALTINTAŞ- TÜRKİYE TURİZM
ANKARA-
Türsab’ın parası bitti, muhalefetin vaatlerin ve parası ‘pik’ yaptı. Kesenin ağızını açan muhalefet adayları “ne olursa olsun, koltuk bizim’ olsun anlayışı içinde ulufe dağıtır gibi “Uçak, otel bizden. Yemin edin verelim. Ama oy sizden” diye kapı kapı dolaşır oldular.
Acentelerin demokratik iradesine ipotek koyan ve onların kutsal oylarını menfaat karşılığı almak isteyen hareketi görenler “Bu gün özgür irademiz dışında oylarımızı çalmak isteyenler yarın Türsab’ta neler yapmazlar” dediler.

YEMİNLİ OY PAZARI ŞAŞKINLIĞI
Böylece Türsab’ın tarihinde görülmeyecek şekilde çirkin bir ortama çekildiğini belirten acenteler tepki gösterirken “Uçak, otel karşılığı” istenen “yeminli oy pazarı”nı şaşkınlıkla karşıladılar.

deniz-tufekci.jpg
BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR?
Buna ilk tepkiyi gösteren daha önceleri Türsab adaylığına soyunan deneyimli turimci Seven Tur sahibi Deniz Tüfekçi “Arkadaşların milyon lirayı geçen bu tür bir harcamanın neden yapılacağını açıklaması çok önemli…”dedi.

HASAN ERDEM: GÖREVE GELDİĞİMİZDE KARŞILAYACAĞIZ
Adaylardan Hasan Erdem ilk açıklamayı yaparak “Göreve geldiğimizde uçak ve konaklama giderlerini karşılayacağız” diyerek şu açıklamayı yapmıştı.

“Acentalarımızdan bir tek şey istiyoruz. Gelin demokrasimize, birliğimize, mesleğimize ve sandığa sahip çıkalım. Uçak ve konaklamaya bakmadan bir günümüzü demokrasimize sahip çıkmaya ayıralım. 24 Ocak’a kadar genel kurul katılım formlarımızı doldurup birliğimize ulaştıralım. Hasan Erdem olarak söz veriyorum ki göreve geldiğimizde uçak bileti ve konaklama giderlerinizi karşılayacağız.”

OY İÇİN YEMİN EDİN UÇAK OTEL BİZDEN
Öte yandan Firuz Bağlıkaya’nın ekiplerinin telefonlar ve el altından acenteleri arayarak “Oyunuz’u verin, yemin edin uçak, otel Firuz Bağlıkaya’dan” diye dolaştıkların bildirildi.
Diyarbakır’da acentelerin bildirdiğine göre Bağlıkaya’nın destekçilerinin acenteleri bu söylemlerle ziyaret ettikleri bildirildi.

TÜFEKÇİ: VATAN, MİLLET SAKARYA İÇİN Mİ?
Seven Turizm’in sahibi deneyimli turizmci Deniz Tüfekçi, tursapnet mederatörü Cemal Kızıltan’ın “Türsab seçimlerinde son durum… “başlıklı yazısı üzerine tepkisini şöyle gösterdi.
“Bravo Cemal.

Görünen o ki, genel kurul sadece seçime odaklanmış bir olay olarak görülüyor.

Turizmdeki sorunlar, çözümler üzerine uçak bileti satan meslektaşlarımız dışında sesini çıkartan yok.

‘’….Biz uçak bileti bedelini de karşılayacağız, oteli de ayarlayacağız…’’ türünde söylemi geliştiren arkadaşların milyon lirayı geçen bu tür bir harcamanın neden yapılacağını açıklaması çok önemli. Vatan, millet , Sakarya için mi?

Deniz Tüfekçi”

Bu haber toplam 4823 defa okunmuştur
  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.