• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

'Türsab Hepimizin' Bodrum'da

'Türsab Hepimizin' Bodrum'da
Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak başkanlığında “Türsab Hepimizin”in Türkiye yöneticileri Amara Island Bodrum Elite Hotel’de buluştu.

BODRUM- Türsab Başkan Adayı Emin Çakmak başkanlığında “Türsab Hepimizin” ekibinin Türkiye’nin dört bir yanında bulunan yöneticileri Amara Island Bodrum Elite Hotel’de buluşarak Türsab kongresi için hazırlanan projeleri belirlediler. Türk turizminin geleceğinin belirlendiği ve 100 milyon turist 100 milyar dolar gelire ulaşmak için yıllardır kangren haline gelen turizmin sorunlarının çözümü için öneriler anlatıldı.

bodrumth1.jpg

Emin Çakmak “Hedefimiz Türsab kongresini aldıktan sonra Türkiye’nin önemli destinasyonlarını dünyaya sunmak için önemli çalışmalar yapacağız. Türk turizmi Türsab Hepimizin ekibi ile zirveye ulaşacaktır”dedi. Emin Çakmak , Kartaca Turizm Sahibi Fatih Günay ve İspa Tur Sahibi Hilmi Karadiman ile birlikte bir hafta boyunca Güney Ege’de Kaş, Kalkan, Fethiye, Didim, Marmaris, Bodrum’da seyahat acenteleri ile buluşmaları ve ziyaret ettikleri acentelerle görüşmeleri hakkında bilgi verdi. Seyahat acentelerinin şimdiki yönetimden şikayetlerini dinlediklerini belirterek “Bizlere artık bu yönetimden yorulduk. Bizi yalnız bıraktı. Bıktık, Değişime ihtiyaç var” şeklinde konuştuklarını söyledi.

bodrumth4.jpg

TÜRSAB HEPİMİZİN TÜRKİYE’NİN ACENTELERİNİ KUCAKLIYOR
Toplantının moderatörlüğünü yürüten Başbakanlık ve Turizm bakanlığı eski Müsteşarı Kamil Yüceoral hazırlanan projeleri tartışmaya açtı. Türsab Hepimizin ekibi kendilerini tanttıktan sonra projeler üzerine görüşlerini belirttiler.
Türsab hepimizin ekibi Aralık ayında yapılacak Türsab kongresine kadar kesintisiz çalışmaları sürdürecekmerini ve Türkiye’nin her tarafında seyahat acentelerinin kapısını çalacaklarını veya toplantılar yapacakları söylediler.

bodrumth7.jpg

TÜRSAB BESEYAHAT ACENTELERİ İÇİN ÇALIŞACAKTIR
Amacımız Türkiye turizminin değerli siyahat acentelerinin menfaatine bir düzen getirmek diyen acenteler “Türsab Türk turizminin lokomotif sivil toplum kuruluşlarından biridir. Ancak bugüne kadar üzerine serili ölü toprağının kalkması ve seyahat acentlerinin menfaatine çalışması gerekiyor. Seyahat acenteleri en zor döneme girdi. Onların önünü açabilmek için onlar adına bölgesel çalışmalar yaparak yeniden güçlenmelerini sağlamalıyız. Seyahat acenteleri güçlenirse Türkiye turizmi 2023 yılında hükümetin hedeflediği 50 bin turist 50 milyar dolar gelire ulaşır. Ardından hedefimiz olan 100 milyon turist ve 100 milyar dolara ulaşır” dediler.

bodrumth11.jpg

bodrumth12.jpg

bodrumth13.jpg

TÜRK TURİZMİ İÇİN BÜYÜK KATILIM GERÇEKLEŞTİ
Türsab Hepimizin ekibi büyük heyecanla toplantıya katıldı. Katılımcıları değerli görüşleriyle ve işlerinden zaman ayırarak Türsab’ın geleceği için görüşlerini sundular. Toplantıya katılan Türsab hepimizin ekibinde yen alanlar şöyle:
Emin Çakmak(Hello Turizm), Nezih Haciailoğlu (Sab Tour) Lütfü Metin, Özcan Metin (Kubaba Turizm) Ali Rıza Koç (Ark Turizm), Halil Yılmaz (ATL Bahar), Meltem Özdemir (Ülkem Turizm) , Erkan Erdem (Er Tur Turizm), Erkan Özsavaş (Bistur Turizm), Bilal Korkmaz (Haybil Turizm), Mahmut Polat (Ulaşım Turizm), Hüseyin Doğan Kökçü (Bitala Turizm), Yavuz Onur (Maraton Turizm), Hamit Kuk (Passo Tour- Pixel Tour), Hilmi Karaduman (İspa Turizm), Fatoş Şolt (Şolt Turizm), Mehmet Gem (Engin Havacılık), Gökmen Öz (Reason Travel), Ahmet Feti Bozcan (By Junior Travel), Neşat Demir (Simge Turizm) ve danışmanlar Başbakanlık Müşaviri Hamdi Şengel, Başbakanlık ve Turizm Bakanlığı Emekli Müsteşarı Kamil Yüceoral, Mali Danışman Süha Öncü, Yeminli Mali Müşavir Necdet Kocatüfek , Avukat Ali Çetin Aygün, GHTC Genel Sekreteri Yunus Gürkan, Turizm Danışmanları Alper Maçkan, Tülay Çakmak. 

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.