• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C
  • Antalya 30 °C

TÜRSAB: Çay içerken olmuş

TÜRSAB: Çay içerken olmuş
TÜRSAB Genel Merkezi 'Olaydan sorumlu değiliz' dedi. Alanya BYK'dan Kocagöz 'Çay içerken ayağım kaydı' diyerek çelişkli açıklamalar yaptı.

ANTALYA- TÜRSAB Genel Merkezi 'yetişkin insanların davranışı' diyerek kavganın varlığını inkar etmeyen bir açıklama yaptı. TÜRSAB Alanya BYK’dan Mustafa Kocagöz ise  “Çay içerken ayağım kaydı, bardak gözüme battı” diyerek çelikili açıklamalar yapılıyor. Yeni Alanya gazetesi TÜRSAB BYK'nın açıklamasına yer verdi.
Açıklamada "Hiçbir üyemizin sorunu' denilirken ortada bir sorun olduğu belirtildi, Ancak sorunun 'örtbas' edilmeye çalışıldığı görüldü.


TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Ayhan Kaya, "Hiçbir üyemizin sorunu yok. Bizi kimse yıpratamayacak" dedi

 

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Ayhan Kaya, geçtiğimiz Cumartesi günü yapılan toplantıda iki üye arasında kavga çıktığına dair bazı basın kuruluşlarında çıkan haberlerin doğru olmadığını söyledi. Söz konusu toplantıda, yedek yönetim kurulu üyeleri Country Travel sahibi Mustafa Kocagöz ile Granz Travel sahibi Necip Keklik arasında kavga çıktığı, taraflardan Keklik'in, Kocagöz'ün kafasına bardak fırlattığı, Kocagöz'ün gözünün bardağın çarpmasıyla yaralandığı ileri sürülmüştü.

KAVGA’NIN TÜRSAB’LA İLGİSİ YOK
Bu olayın TÜRSAB ile bir ilgisi olmadığını söyleyen Kaya, "Kamuoyunun yanlış bilgilendirilmemesi amacıyla TÜRSAB BYK’da meydana gelen olayda kazazede olan TÜRSAB üyesi arkadaşımız Mustafa Kocagöz’ün, polis ve adliyeye de intikal ettiği şekliyle açıklaması da yer almaktadır.
Olay tamamıyla bir kazadan ibarettir. TÜRSAB içerisinde bir çekişme ve ayrışım söz konusu değildir. Kaldı ki, TÜRSAB Alanya BYK, TÜRSAB ilke ve prensipleri doğrultusunda görevinin başındadır. Tüm üyelerimiz TÜRSAB çatısı altında bir ailenin ferdidir. Bu düşünceden yola çıkarak, tüm kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini rica ederim" dedi.


KOCAGÖZ'ÜN AÇIKLAMASI

Olayı gelişimi hakkında bir açıklama yapan Mustafa Kocagöz ise şöyle konuştu: "Meydana gelmiş olan olay tamamıyla bir kazadır. Ben TÜRSAB'ın çay ocağında çay içerken, bir anlık dengemin bozulmasından dolayı ayağım kaydı. Bu sırada elimdeki bardak yere düştü ve bir parçası yüzüme sıçradı. Bu olayın TÜRSAB ile uzaktan yakından alakası yoktur. Beni en çok üzen, sağlığımla mücadele ederken bazı kişilerin bu olayı saptırarak siyaset yapmaya çalışmaları ve benim de üyesi olduğum bu büyük kuruma zarar vermeye çalışmalarıdır. Kimsenin siyasi emellerine ulaşmak için yalan yanlış beyanlarla medyayı meşgul etmeye hakkı yoktur."

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2005 Türkiye Turizm | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.